Рецепти конкурсантів

Предлагаю приготовить простое блюдо из перца с овощами и сыром.

Этот рецепт был переведен мною с французского. Правда некоторые ингредиенты заменила на свой вкус. Получился вкусный летний десерт.
Для того чтобы получился красивый срез выбирайте крупные ягоды одинакового размера. У меня клубника была не очень крупная, поэтому я решила подать с ягодным соусом.
В качестве формы для приготовления у меня обычный пластиковый лоток зауженный к низу (размер 10х15 см).

Пропоную приготувати яскравий і шалено смачний пиріг. У нього хрустка скоринка, а в середині соковита начинка зі шпинатом та сиром - абсолютно ідеальне поєднання! Крім того, цей пиріг зручно брати на пікнік.

Пропоную приготувати українські перепічки з цибулею, кропом та шкварками. Такі перепічки готували ще з давніх часів, коли не вистачало хліба до нової випічки. На даний час, таку випічку мало хто готує, але в селах вона користується великою популярністю, особливо, якщо потрібно швидко перекусити. Перепічки відмінно підійдуть до домашнього обіду, вечері чи сніданку. Їх можна взяти з собою на пікнік замість хліба. Готуються вони дуже швидко з кислого тіста. Для замісу використовується домашній кисляк.

Спробуйте смажені солоні огірки у клярі. Іноді, у літню спеку малосольні огріки швидко пересолюються, тоді в нагоді буде цей рецепт. Приємного!

Пропоную приготувати смачний і ситний дріжджовий пиріг з начинкою. Така випічка відмінно підійде до будь-якого святкового застілля, її можна взяти з собою на пікнік, в дорогу або на роботу.

Пропоную приготувати смачний абрикосовий соус. У сезон свіжих фруктів його зовсім нескладно приготувати. Соус добре підійде до будь-якого м'яса, ковбасних виробів.

На этот раз представляю не дополнение к гриль-меню, а самостоятельное блюдо-гриль с добавкой в виде пряного масла. Кукуруза готовится в обертке, защищающей продукт от высушивания. Готовила в таком исполнении впервые, обугленная обертка кукурузы добавила немного первобытности, природности блюду. Ну а состав пряного масла заиграл вкусами, оно не оставит равнодушным любителей специй и остренького. Приятного аппетита!

Такие баклажана да на ужин, к мяску, к картошечке,ммм.... прекрасное дополнение.... Пармезан можете заменить любым острым сыром, а если хотите то можете и просто исключить, баклажаны тоже будут очень вкусные...

Квас- старовинний корисний напій, який бадьорить та освіжає в літню спеку. Ягідний квас з чорниць - різновид напою, з особливим смаком та кольором. Квас згадується у історичній літературі, літописах і навіть у дитячих лічилках та народних приказках - "Загуляла булка з квасом, кисляк з молоком", "На те квас, щоб його пити". Смакуйте квас з булками та не тільки, оздоровлюйтесь, охолоджуйтесь, що б навіть після "гриль-меню" на природі, полічити:
"На чому стоїш?
- На камені,
- Що п'єш?
- Квас
- Ану злови нас".
Смачного!