Рецепти конкурсантів

Сьогодні у мене до ранкової кави сирник у формі соняшника, з улюбленими ягодами, чорницями - смачна домашня випічка.

Вкуснейший салат...подавать можно с чем угодно, но шикарно будет к мясу.... так же можно взять на природу в плотно закрывающимся контейнере.. Не пугайтесь количества ингредиентов, все готовится очень просто.. За рецепт спасибо Ирине)))

Червоний буряк відомий своїми корисними властивостями з давніх давен. Особисто для мене, є дуже важливим, його властивість відновлювати рівень гемоглобіну в крові. Влітку, коли молоді червоні бурячки дуже соковиті й солодкі, майже щодня готую з ними різноманітні салати і страви; обов'язково буряковий квас. Також дуже люблю сік з буряків, моркви та яблук. Цього сезону відкрила для себе нову і дуже-дуже смачну страву з буряком, хочу поділитись і з Вами.

Рогалики з дріждьового листкового тіста. Виходять дуже пухкими та смачними. Тому раджу робити зразу подвійну порцію.

Тепла пора року - це море фантазії для приготування яскравих і смачних десертів. Пропоную приготувати і пригостити своїх рідних, як маленьких, так і дорослих, смачними пісочним тістечками. Солодкі ласощі доповнять не тільки домашнє чаювання. Тістечка прикрасять будь-який святковий солодкий стіл.

Маседуан - французький желейний десерт. Його особливість в тому, що в маседуан не кладеться велика кількість желатину, і тому він виходить напіврідким, а не щільним як желе. «Правильний» маседуан повинен містити фрукти тільки одного сезону. Відповідно, маседуан може бути зимовим, весняним, літнім і осіннім. Для приготування маседуану використовують очищені від шкірки і кісточок плоди, їх нарізають кубиками однакового розміру, який визначається по найдрібнішій ягоді в його складі. Маседуан подають холодним в склянках.

Одна з моїх найуклюбленіших страв в літку, сюди можна додати будь-які овочі, виходить дуже смачно та ситно.

Летние рецепты - разнообразны и красочны, полезны и вкусны. Лето - время вкусовых экспериментов с новыми овощами и фруктами. Представляю капусту романеско, овощ с яркими зелеными пирамидками-соцветиями, богатый каротином и минеральными солями. Вкус капусты дополняют соус "сабайон" и миндаль. Приятного аппетита!

Смачний та простий у приготуванні пиріг, який вийде у кожного.

Вишня -идеальная ягода для выпечки, и при этом моя любимая)))) Когда хочется вкусненького и не хочется возится с тортом, испеките -этот простой и вкусный пирог..