Рецепти конкурсантів

Дуже смачна закуска з простих складових.

У нас всі в родині рибалки. Особливо любить ловити рибу наша донечка і у неї це відмінно виходить.
Вчора мі рибалили, спіймали карасів та червоноперок. Червоноперка на тарань, а карасів я запікаю в духовці з травами, щоб не було запаху твані.

Дуже смачний та ароматний зефір. Завдяки м’яті відчувається легка прохолода. Цікавий процес приготування і неймовірний результат. Раджу спробувати!

Люблю вареники! Щоб тісто було тоненьким і з ним було гарно працювати, пропоную робити його заварним.
А якщо додати у тісто подрібнений шпинат, варенички стануть дуже привабливими!

Весною і літом я додаю велику кількість зелені майже у всі страви. Так і оцей пиріг. Страва дуже подібна до омлета, але завелика кількість борошна. На вигляд привабливо, за смаком – теж сподобалось. Головне, і в холодному вигляді смачно. І дуже ситно!

Пропоную весняний різновид млинців - зі шпинатом. Я готувала на суміші кукурудзяного, пшеничного та цільнозернового борошна. А можна використовувати, як завжди - тільки пшеничне.

Дуже зелений, дуже смачний, дуже апетитний - все це про тарт із зеленою цибулею. Як на мене, це чудове доповнення до ситних м'ясних страв: замість хліба та салату робимо такий тарт і все: компанія шашликам, буженині або домашнім ковбаскам знайдена.

Такий салат ідеальний до гриля. Легкий, з хрустким молодим листям бурячка, смачний та корисний. Страви з листям молодих бурячків виводять "поганий" холестерин та сприяють схудненню. І це далеко не всі корисні властивості.

Пропоную дуже просту закуску. В літню спеку така свіжа, легка їжа сподобається багатьом.
Начинку можна приготувати заздалегідь. А перед подачею на стіл тільки нарізати огірок та скрутити роли.