Рецепти конкурсантів

Оригінальний рецепт з Тунісу. Перетворюємо звичайні овочі та яйця на екзотичну страву. Шакшука чудово смакує і на сніданок, і на вечерю.

Грінки з білим (або чорним) хлібом з кремовим сиром, медом і сезоними ягодами (фруктами) - здорова та швидка вечеря, наповнена смаками і кольорами літа!

На перший погляд все зовсім просто, але в загалі виходить дуже ситна і нереально апетитна страва.

Ця українська страва влітку смакує з фруктами, такими як абрикоса,смородина, малина.Скоштуйте, і ви не пожалієте!!!

І знову швидка вечеря... Курка в ційй страві виходить соковита, дуже ароматна. Гарнір можна подати будь – який (у мене – просто салат з огірків та помідорів).

Ця страва схожа на котлети по-київськи, але більш проста в пртиготуванні. Такі котлети виходять довгими, наче палички або сосиски, тому подобаються дітям. Дуже соковиті та ніжні. Кому не подобається кріп, можна замінити петрушкою.

Це дуже смачний та ситний салат з тосканської кухні. Ця яскрава та ароматна страва дуже відрізняється від звичайного салата з помідорів – зовсім інший смак! Салат обов'язково подаємо до столу гарячим.
Замість моцарелли я використала сулугуні.

В оригіналі це рецепт відбивних з баклажан. Але доти, поки баклажани коштують дорого, я готую за цим рецептом кабачки.
Це неймовірно смачно, дуже швидко та незвично за смаком. Хоч і неймовірно легко.

Якщо у вашому холодильнику знайдеться половинка броколі, то використайте її для приготування оригінальної та дуже смачної страви «Рису» з брокколі. Ідеальний вибір для легкої літньої вечері.