Рецепти конкурсантів

У моїй сім'ї всі просто обожнюють страви з баклажанів. У літній сезон я готую баклажани часто, в різних варіантах. Особливо люблю готувати салати. Хочу вам запропонувати приголомшливо смачний салат з баклажанами і помідорами з пікантною заправкою і насінням кунжуту. Цього сезону цей салат став моїм фаворитом!

Печиво «Літо»
Таке печиво я роблю взимку з горіхами, повидлом та курагою. А влітку – з тим, що є під рукою: яблука, груші, абрикоси, персики, сливи, малина, шовковиця, чорниця....
Зазвичай у тісто кладу сік та цедру лимона, але сьогодні поклала мандаринову цедру (ще взимку потовкла цедру з цукром – дуже люблю цей смак та аромат). Ви ж можете обирати на свій смак.

Швидка маринована цвітна капуста
Це чудова закуска, її можна запропонувати і на сніданок, і на вечерю, і на святковий стіл. Закуска смачна, апетитно виглядає.
Одразу багато такої капусти робити не треба: вона зберігається в холодильнику лише 3-4 дні.

Я сама дуже полюбляю вівсяне молоко, воно дуже корисне для шкіри та самоі людини. Але моя дитина не дуже його полюбляє, а треба. Тому для неі я готую вівсяне молоко з додаванням какао та дині. Це дуже смачно і також корисне.

Ми дуже полюбляємо цю страву з баклажан та лечо, особливо дочка.
Цю страву ми і так куштуємо, і на святковий стіл готую.

Насправді - це 2 салати за одним рецептом. За рахунок різних заправок салат набуває зовсім різного смаку.
Дуже яскравий і смачний салат! (Я часто в цей салат додаю твердий сир...)

Дуже цікавий смак, дуже смачні овочі, в міру гостро. Страва сподобалася.
Та й дрібній картоплі знайшлося гідне використання!

Пхалі – не одна, а ціла низка страв грузинської кухні, котра відрізняється величезною кількістю варіантів інгредієнтів, що використовуються.
Це така закуска, що готується з основи, яка змішується із заправкою. Так от, існує більше, ніж 200 видів основи для пхалі! Основою для пхалі можуть бути будь-який овоч або зелень: листя кропиви, молода ботва редиса, буряка, чи цвітної капусти, мангольд, а також риба, м'ясо чи субпродукти.
Я приготувала пхалі з буряка.