Рецепти конкурсантів

Дуже смачний та поживний пиріг. Добре смакує з кавою, чаєм чи йогуртом.
Спочатку сумнівалась стосовно такого поєднання, але пиріг дійсно смачний. А колір чудовий - насиченого вишневого кольору

Такий майонез я роблю тільки влітку, коли є кислуваті яблука. Найліпше, коли яблука не просто кислуваті, а трохи недоспілі – тоді в них нема такого яскравого яблучного аромату, тому й майонез виходить дуже подібним до звичайного, на яйцях. На дану пору краще всього робити з "кальвіля" - і смак, і колір будуть саме такі, як треба.
Яблучний майонез (можна сказати і «соус») на смак не такий жирний, як звичайний. Олія зовсім не відчувається.

Які тільки не роблять оладки! Окрім величезной кількості оладок на основі класичного рецепту існують ще картопляні, кукурудзяні, кабачкові, горохові, квасолеві, манні... І ось – капустяні, пісні оладки.
За смаком дуже приємні, на вид – схожі на деруни. Мені сподобалися! Готувати їх дуже просто, багато часу не потребують.

Пригощаю вас дуже смачними овочевими оладками.
Можна і так просто, а можно і на святковий стіл.

Давно вже нічого не розміщала, все часу не було. І ось після довгої перерви вирішила влитись знову в ряди любителів кулінарії.
Цей пиріг надзвичайно овочевий та соковитий. Спробуйте, і ви не пожалкуєте!!!!

Це рецепт від Вікторії Попін. Ця страва є надзвичайно хорошим та смачним варіантом приготування кукурудзи в якості гарніру. Це швидко, смачно та дуже сочно.Для цієї страви потрібно скоріше відварити кукурудзу без додавання солі. Відцідити і обережно зрізати ножем зерна кукурудзи з качана.

Апетитна й проста намазка з баклажана на "швидку руку".

Смачний та ситний салат. В міру гострий, ароматний. Може виступати як повноцінна вечеря.

У спекотні дні надаю перевагу плодово-ягідному морозиву. Але коли придбала спеціальні формочки для домашнього морозива готую його власноруч. Таке морозиво смакує по-особливому, а головне ви завжди впевнені з чого воно зроблене; щодня можна експерементувати поєднуючи улюблені ягоди чи фрукти.