Цей цінний рецепт для любителів здорового харчування. Якщо ви не їсте хліб, або не хочете навантажувати свій організм важкої їжею, житні хлібці з помідорами та насінням саме той варіант легкого перекусу для всієї родини. Хлібцями, із задоволенням, похрустять дітки, і навіть дорослі за чашкою ароматного чаю або кави. Вони відмінно підійдуть до перших страв. Їх можна подати як закуску до овочевих паштетів, сирного крему, хумусу або іншим намазкам. Технологія приготування досить проста, не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Кількість насіння можна змінювати на свій смак. Якщо зменшити в рецепті сіль і додати трохи цукру або меду, вийдуть солодкі хлібці. Експериментуйте і радуйте своїх рідних.
Сезонна закуска, смачна й апетитна. Не потребує багато зусиль і часу. До того ж зручно готувати: обсмажити кабачки та гарбуз можна заздалегідь, а перед подачею на стіл лише запекти у духовці.