Рецепти конкурсантів

Цей рецепт особливий, особливий тим, що готується легше ніж котлети,
з найпростіших продуктів, але на столі виглядає дуже святково. А ще це і дуже соковито та смачно)))

Ростбиф з скоринкою з сумахом, смаковий та кольоровий додаток. Вибираємо шматок говядини без жил, витримана. Смачного!

Зазвичай пашина дуже рідко привертає нас на ринку, а даремно. М'ясо пашина дуже м'яке і легко загортається в рулет, начинкою якого може служити все, що завгодно, на ваш смак. Я в цей раз приготувала гострий рулет, але для краси ще додала і яйце.

Рецепт на перший погляд дуже важкий,але по суті,там нема чого робити! Якщо у вас немає вітчиниці, то її легко замінити у пакет для запікання,але потім треба дуже добре замотати в харчову плівку. Це надасть їй потрібної форми,як у ветчинниці. Якщо у вас немає термометра для вимірювання температури кипіння,не біда! Треба варити наш рулет при легкому кипінні,як на холодець,щоб бульбашки ледве було видно.Якщо дотримуватись ціх правил,у вас вийде смачний рулет,та дуже аппетитний!

Звичайний фарш, поєднаний з листковим тістом, створює нову привабливу страву! Навіть діти, які не люблять котлети, з радістю її куштують...
Маючи готове листкове тісто, страву готувати дуже просто.

Відома і старовинна страва угорської кухні. По суті, паприкаш – це ніжне м'ясо в підливі з тушених овочів та бульйона.
Паприкаш можна робити не тільки з курки, але й з ьелятини чи бараніни. Сметана та паприка - обов'язкові складові паприкашу.
Звісно, влітку, коли є соковиті, ароматні та яскраві болгарський перець та помідори, страва стає ще більш смачною. Але і взимку, використовуючи заморожений болгарський перець та в'ялені помідори, можна досягти такого ж чудового смаку. Звісно, можна використатати і свіжі помідори та перець – вони є в супермаркетах, але, на жаль, на смаку, ні аромату ці зимові овочі не мають, тому й страва з ними не буде такою яскравою та ароматною, як з замороженими та в'яленими овочами.

Дуже смачна страва! Навіть діти у захваті від таких кульок,особливо з макаронами. До фаршу додала мелений шпинат,він дає цікавий колір та соковитість нашим кулькам,а ще вн дуже корисний! В середину поклала по шматочку сиру,так ще смачніше. Ну і томатна,дуже смачна підливка,підійшла ідеально.

Пропоную приготувати свинину оригінальним способом. Така косичка виглядає дуже апетитно і притягує до себе погляди. А яка вона смачна та соковита! А ще це блюдо можна подати на святковий стіл.

Проста буденна страва, але завдяки пиву набуває особливої ніжності й аромату. Можна таким чином готувати будь-які частини курки (в мене - стегна). Замість приправи для курчат можна використати спеції за смаком.

Ніжні та ароматні котлети, на цей раз – з маринованими огірками. Готувати просто, виходить смачно!