Рецепти конкурсантів

Це ж треба посеред ночі згадати, що не розмістила свої рецепти на конкурс! Що вдієш, доводиться негайно надолужувати згаяний час))
Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом маффінів. Вони виходить ідеальні - високі, пухкі та дуже смачні! Ще ніхто не обмежився всього одним маффіном - завжди просять добавки.
До речі, ягоди можете використовувати будь-які, я взяла заморожені малину, ожину і чорницю.

Цей простий, але дуже смачний десерт, маю цікаву історію. Вперше "Ітонська мішанка" згадується в друкованому виданні 1893-го року. Страву подали на щорічній грі у крикет учнів ітонського колледжа проти школи Гарроу.

Спочатку до складу рецепту входили тільки безе, збиті вершки та полуниця. Невдовзі популярності набув варіант з додаванням до вищезгаданих інгредієнтів банана. Тепер же "Ітонську мішанку" готують з найрізноманітнішими ягодами і фруктами.
Я зазвичай готую класичний варіант із полуницею, але цього разу ще вирішила посипати десерт подрібненими волоськими горіхами. Смак від цього тільки виграв.

Я обожнюю яблучну випічку! Тому завжди, як бачу цікавий рецепт, не можу пройти повз. І вам раджу не проходити, бо пиріг того вартий! В міру вологий і солодкий, з дуже цікавим штрейзелем, в який, окрім традиційних масла та цукру, входять волоські горіхи та вівсяні пластівці.

Побачила в інтернеті такий цікавий спосіб формування печива та й не змогла пройти мимо. Печиво готували разом з донькою і отримали масу позитивних вражень. У якості начинки використали шоколад з мигдалем та сухофрукти.

Ніжне тісто, соковита і ароматна начинка, а в завершенні хрусткий крокант з волоських горіхів! ....
Рецепт від admira.

Я пропоную зовсім не складний в приготуванні і дуже смачний десерт.

Смажені кабачки з часниково-горіховою заправкою на столі зможуть конкурувати навіть з м'ясом - це і оригінальна закуска, і ситний салат одночасно.

Гранола це підрум'янені вівсяні пластівці з додатками. Рецепт від Вікторії Попін.

Ці кульки добре підходять до келиха вина та романтичної вечері.

Дуже смачний, ароматний, хрусткий кекс з полуницею і мигдальними пелюстками. Літній і смачний пиріг до чаю.