Налаштування

Щоб Вам було максимально зручно користуватися сайтом, у Вашому розпорядженні є меню з персональними налаштуваннями. Знайти його можна в панелі кулінара, яка знаходиться справа вгорі сторінки.

Меню налаштувань поділяється на три блоки. У першому Ви можете змінити налаштування свого акаунта (профілю), у другому - підписатися або відмовитися від повідомлень, які приходять на Вашу електронну пошту, ну, а в третьому можна змінити поточний пароль для входу на сайт. Розглянемо кожен пункт більш докладно.

Налаштування акаунту

Додаючи рецепт або коментар, Ви могли помітити, що на сайті відображається не тільки дата, а й час публікації. Для того щоб час на сайті збігався з Вашим часовим поясом, змініть його в пункті «Налаштування акаунту». Для цього просто натисніть на меню з написом «Європа / Київ». У списку, виберіть часовий пояс, відповідає Вашому поточному місцю розташування.

За умовчанням на Вашу електронну пошту приходять повідомлення про нові особисті повідомлення на сайті. Якщо Ви не хочете отримувати ці повідомлення, просто приберіть галочку в пункті «Повідомляти електронною поштою про нові особисті повідомлення».

Якщо з якої-небудь причини адреса електронної пошти, вказана при реєстрації, застаріла, то Ви можете змінити її в будь-який момент. Для цього в блоці «Налаштування акаунту» в полі «E-mail адреса» просто введіть свою нову пошту.

Поштові розсилки

На вказаний при реєстрації e-mail будуть приходити розсилки з найактуальнішими і популярними рецептами, оповіщення про нові конкурси та акції, а також останні новини від партнерів Food.ua. Якщо ж Ви хочете відмовитися від таких оповіщень, просто приберіть галочку зліва від назви типу розсилки.

Зміна пароля

Пароль дуже важливий, оскільки без нього Ви не зможете увійти в свій акаунт. Щоб змінити поточний пароль, просто введіть новий в спеціальному полі. Пароль вводиться два рази, щоб упевнитися, що при написанні не була допущена помилка. Мінімальна довжина пароля - 6 символів. Пам'ятайте, чим складніше пароль, тим він надійніший. І звичайно, не повідомляйте свій пароль стороннім особам, щоб уникнути злому Вашого акаунту.

Важливо!

Після кожної введеної зміни в персональних настройках, не забудьте натиснути кнопку «Зберегти», яка знаходиться в самому низу. В іншому випадку всі внесені зміни не будуть збережені.