Рецепты

У вас буває так, що нема в домі жодного яйця, а так хочеться солоденького?
На такий випадок – цей рецепт. Печиво виходить дуже розсипчастим, в міру солодким. Звісно, замість цедри можна покласті дрібненькі шматочки кураги або родзинки... А зверху можна притрусити цукровою пудрою... Обирайте на ваш смак!

Таке варення смакує до млинців, оладок, вафлів, тістечок, а також до м'яса птиці.

Швидко, просто і смачно, з часником пікантно.

Рецепт простий і доступний, але страва надзвичайно корисна. Такий, вітамінний і смачний, салат є чудовим додатком до картоплі або котлет.

Так приготовлені помідори неймовірно смачні. В'ялені томати можна їсти з грінками або сиром, а також додавати їх у випічку чи до макаронів. Ароматною оливковою олією, в якій
зберігались помідори, заправляти улюблені салати.

Якщо ви любите хрусткий хліб, яєчню з помідорами, то вам сподобається цей рецепт...

Равіолі з м'ясом, це дуже смачно. Але томатні равіолі, ще смачніші..
Заходьте в гості, равіолі ще гарячі!

Цей цінний рецепт для любителів здорового харчування. Якщо ви не їсте хліб, або не хочете навантажувати свій організм важкої їжею, житні хлібці з помідорами та насінням саме той варіант легкого перекусу для всієї родини. Хлібцями, із задоволенням, похрустять дітки, і навіть дорослі за чашкою ароматного чаю або кави. Вони відмінно підійдуть до перших страв. Їх можна подати як закуску до овочевих паштетів, сирного крему, хумусу або іншим намазкам. Технологія приготування досить проста, не вимагає багато часу і дорогих продуктів. Кількість насіння можна змінювати на свій смак. Якщо зменшити в рецепті сіль і додати трохи цукру або меду, вийдуть солодкі хлібці. Експериментуйте і радуйте своїх рідних.