Рецепты

Ніжне й ароматне печиво! Груша стає м'якою та ніжною. Печиво залишається зовсім білим і в готовому вигляді.

  • Кухня: Европейская кухня

Звичайний фарш, поєднаний з листковим тістом, створює нову привабливу страву! Навіть діти, які не люблять котлети, з радістю її куштують...
Маючи готове листкове тісто, страву готувати дуже просто.

Відома і старовинна страва угорської кухні. По суті, паприкаш – це ніжне м'ясо в підливі з тушених овочів та бульйона.
Паприкаш можна робити не тільки з курки, але й з ьелятини чи бараніни. Сметана та паприка - обов'язкові складові паприкашу.
Звісно, влітку, коли є соковиті, ароматні та яскраві болгарський перець та помідори, страва стає ще більш смачною. Але і взимку, використовуючи заморожений болгарський перець та в'ялені помідори, можна досягти такого ж чудового смаку. Звісно, можна використатати і свіжі помідори та перець – вони є в супермаркетах, але, на жаль, на смаку, ні аромату ці зимові овочі не мають, тому й страва з ними не буде такою яскравою та ароматною, як з замороженими та в'яленими овочами.

Дуже смачна страва! Навіть діти у захваті від таких кульок,особливо з макаронами. До фаршу додала мелений шпинат,він дає цікавий колір та соковитість нашим кулькам,а ще вн дуже корисний! В середину поклала по шматочку сиру,так ще смачніше. Ну і томатна,дуже смачна підливка,підійшла ідеально.

Пропоную приготувати свинину оригінальним способом. Така косичка виглядає дуже апетитно і притягує до себе погляди. А яка вона смачна та соковита! А ще це блюдо можна подати на святковий стіл.

Проста буденна страва, але завдяки пиву набуває особливої ніжності й аромату. Можна таким чином готувати будь-які частини курки (в мене - стегна). Замість приправи для курчат можна використати спеції за смаком.

Ніжні та ароматні котлети, на цей раз – з маринованими огірками. Готувати просто, виходить смачно!

Дуже смачненьке м'ясо до святкового столу та сімейної вечері.

Рецепт смачної домашньої випічки.