Рецепты

Суп дуже освіжає і втамовує спрагу в спекотні дні.

  • Кухня: Испанская кухня

Це чудове пісочне печиво зі згущеним молоком. Надзвичайно ніжне, розсипчасте, м'яке - печиво просто тане у роті!
Кажуть, що печиво Альфахорес почали пекти в одному з жіночих католицьких монастирів ще на початку 19 століття. Спочатку це печиво було прямокутної форми, але з часом форма змінилася.
Існує кілька рецептів печива Альфахорес, але жоден не можна з певненістю назвати єдиним і неповторним, саме тим, що випікали в давнину монашки...

  • Кухня: Аргентинская кухня

Свинина у вині з овочами
Ця страва дуже смачна! І овочі, і м'ясо виходять ніжними, ароматними і соковитими. Овочі можна брати й інші, за вашим смаком.

  • Кухня: Европейская кухня

Заварний хліб з 3-х видів борошна
Пухкий, духмяний хліб! Як для дріжджового хліба, готувати не довго, і дуже просто.

  • Кухня: Европейская кухня

Очень вкусное кисло-сладкое лакомство. Готовится быстро и получается отличный результат!

В мексиканській кухні багато страв, в яких використовуються коржі з кукурудзяним борошном. Це буррито, такос, кесадилья...
Вдома приготувати такі коржі зосім не складно, а от використати їх можна по-різному: приготувати справжні мексиканькі страви чи подавати замість хліба до перших чи других страв...
Коржі м'які, апетитного золотавого кольору.

  • Кухня: Мексиканская кухня