Монастирська каша

Чудова смачна каша для тих, хто дотримується посту. Хоча смакуватиме вона завжди - гарне поєднання чотирьох видів крупи, грибів і овочів робить свою справу невідворотньо - це смачно!
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: 10
- Кухня: Европейская кухня
- Обобщенное название: каша
- Участие в конкурсе: Кулинарный конкурс «Готовим с ТМ «Жменька»
Список ингредиентов
- пшоно "жменька" — 100 г
- рис нешліфований "жменька" — 100 г
- гречка "жменька" — 100 г
- перлова крупа "жменька" — 100 г
- цибуля ріпчаста — 3-4 штуки (середні)
- морква — 2 штуки
- гриби свіжовідварені — 400 г
- олія — 5-6 ст. ложок
- сіль
- кріп, петрушка — 5 ст. ложок
Способ приготовления

Відмірюємо необхідну кількість круп. Варимо крупи окремо майже до готовності в підсоленій воді.

У мене пшоно, гречка і нешліфований рис були у пакетиках - дуже зручно і швидко варити.

Цибулю порізати кубиками, моркву потерти на терці з крупними вічками. Усе спасерувати на олії майже до готовності.

Додати відварені гриби (у мене були відварені і заморожені опеньки) і просмажити ще 4-5 хвилин.

До суміші каш додати засмажку з овочів і грибів. Проварити 5-6 хвилин до повної готовності. Додати порізану зелень.

Смачного!
- Дата публикации: 18.12.11 - 22:00
- Добавлен в кулинарную книгу: 25
- Рейтинг:4.75(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 4)
Также смотрите рецепты:
Отличное постное блюдо! Леся, у вас так всегда красиво оформлены фотографии, с кучей правильно подобранной посуды и т.д. У вас дома такой арсенал? Или вы работаете в ресторане?
Леся, хочу твоей вкусной каши
с красивым горшочком!
Міла, на кашу запрошую з задоволенням , а горщик (Т-с-с-с, щоб ніхто не чув) це ступка для спецій. До неї ще товкачик впридачу є
Дякую за запрошення, Лесю! про "горщик" нікому не скажу)))
Спасибі, Оля. Це моя посуда - купую її усюди, де тільки бачу.Я трохи "помішана" на ній
Фони теж збираю усюди. Рідні кажуть, що я скоро перетворюся на Плюшкіна. Благо, що у мене власний будинок, тому можу відвести для цього мало не усю кімнату. До професійної кулінарії взагалі не маю відношення, а в ресторані була лише декілька разів за усе життя 
Гарна каша! З суміші круп каша виходить дуже смачна та корисна!
Дякую, Міла. Справді, корисна смакота!
Леся, я Вами восхищаюсь!
Наталя, ці почуття у нас взаємні
как это прекрасно!
Отличная каша! И великолепная композиция на главном фото!
Спасибі, Маша
Очень интересное блюдо! Наверное вкус у блюдо просто неповторимый! Интересно, а грибы можно заменить мясом?
Зачем заменять? Можно просто его добавить..что сейчас я и сделаю))
Супер!!!