Рулет, випечений разом з начинкою «Різдвяне поліно»

Я хочу вам розповісти про чудо-рулет, який повинен вдатися завжди. Начинка не витече при скручуванні, бісквітний пласт не пересушиться і не покришиться при скручуванні. А все чому? А все тому, що начинка випікається разом з бісквітом і скручується разом. Рецепт підглянула у natapit, внісши свої зміни і доповнення. Спасибки!
Список ингредиентов
- яйце куряче — 3 штуки в тісто і 1 шт. в сирну начинку
- борошно — 5 ст. ложок
- какао темне — 3 ст. ложки
- порошок для випічки — 1/2 ч. ложки
- сіль — щіпка
- цукор — 4 ст. ложки в тісто, 3 ст. ложки в сир, 1 ст. ложка в яблуко
- сир кисломолочний — 400 г
- мандаринові цукати — 3 ст. ложки
- яблуко кисло-солодке — 1 шт
- сметана — 2 ст. ложки для сирної начинки і 2 ст. ложки для шоколаду
- шоколад — 100 г
Способ приготовления

Сир розтерти з цукром, сметаною і цукатами. Яблуко почистити, потерти, змішати з цукром. Відтиснути сік.

Деко розміром 25х30 см застелити пекарським папером, змазати і викласти начинку: спочатку смужку яблучної начинки, а за нею - сирну.

Для тіста яйця збити з цукром до пухкої маси міксером протягом 4-5 хвилин. Додати борошно, какао, розпушувач і легенько вимішати. Залити цим тістом викладену начинку зверху. Випікати 15-20 хвилин при 180*С.

Підготувати смужку пекарського паперу, на яку будемо перевертати корж: присипати його цукром.

Випечений корж з начинкою.

Перевернути його на підготовлений пекарський папір. Зняти зверху папір, на якому випікався пласт і, допомагаючи собі нижнім папером, згорнути у рулет.

Покрити зверху розтопленим шоколадом. Вилкою нанести візерунок у вигляді кори. З відрізаних шматочків рулету можна прикріпити "сучки".
Смачного!
- Дата публикации: 21.12.11 - 22:11
- Добавлен в кулинарную книгу: 71
- Рейтинг:4.81818(средняя оценка: 4.8, всего голосов: 11)
Який гарний рулет! Треба і собі спекти такий!
Міла, дяки. Рулет дійсно виходить вологим, не пересушеним. З шоколадною глазуррю - за вуха не відтягнути!
Просто восхитительный рулетик!!!
Дякую, Женя!
Классная идея для рулета! Мне очень понравилось! Забираю себе в кулинарную книгу.
Спасибки, Катя!
Леся, ты кудесница-волшебница!
Дякую, Наталочко!
Як ви робите цукати?
Я роблю так: Декілька разів закип"ячу(по 2-3 хв) помиті мандаринові шкірки. Воду щораз злию. Далі закип"ячу зварені шкірки в невеликій кількості води з цукром в декілька прийомів. Вода поступово випаровується. Утворюються ароматні цукати.
Дякую за відповідь!
Как всегда - на высоте! У вас есть, чему поучиться.
Дуже гарний рклетик!
Спасибки!
Лесенька, шикарный рулет! тем более идея, почерпнутая у Наташи-natapit это всегда гарантированный успех, в твоем случае - двойной:) Молодец!
Спасибі, Міла. Мені дуже сподобалася ця ідея,!Робила, як завжди, по своїм забаганкам - я уже просто не можу інакше
Благодарю за рецепт. Получился отлично.
Дякую за гарний коментар! Дуже приємно, що усе вдалося!!!
смачно
забираю себе в книгу))) просто восхитительный рулет, а самое главное , что начинка без мороки, испек, скрутил) и готово)))) Adrenalin молодец)
Спасибо!