Панська каша, або Як я проковтнула язика.

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Панська каша, або Як я проковтнула язика.

Гречана каша - частий гість на нашому столі. Готую її по-різному, в тому числі й отак, як сьогодні на вечерю. Приготувала я "Панську кашу" і подала її з відвареним яловичим язиком (саме його я і проковтнула цілих три шматки).

Список ингредиентов

  • гречана крупа "жменька"1 пакетик
  • яйця, круто зварені 2 шт
  • цибуля 1 шт
  • печериці 100-200 г
  • сіль, перець, олія, маслоза смаком

Способ приготовления

Зварити гречану крупу. Я дала пропорції на 1 пакетик "Жменьки", але варила два (другий пішов на кашу для доньки, так як вона грибів не їсть). Готову кашу заправити маслом.

По ходу ось вам ще фото язика, який до цього варився вже чимало. Звісно, "Панську кашу" і без язика можна їсти, але в нас сьогодні було так.

Печериці і цибулю подрібнити і підсмажити на олії до золотистого кольору.

Змішати кашу, гриби з цибулею та подрібнені яйця. Оразу ж подавати

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

У списку інгредієнтів чогось "Жменька" з маленької букви і я не можу це виправити, бо коли відкриваю редагування, - там з великої. ?...?...

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Оля, я пыталась исправить букву, но у меня тоже не получилось. Видимо техническая ошибка. Я скажу dmitry.

Аватар пользователя katya
6 уровень

Оля, вкусная каша, ароматная, с грибочками...ммм
...а жменька у всех с маленькой буквы после добавления рецепта, так что не волновайся)))

Аватар пользователя Мил@_Мил@
6 уровень

Дякую, Міла, заспокоїла)))

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Оля, насправді панська каша - смакотіща!

Аватар пользователя Adrenalin
5 уровень

Гречка - сама по собі крута штука)))

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Поєднання гречаної каші и грибів завжди виходить смачним!

Аватар пользователя Ак-кая.
6 уровень

Так, згодна:) Це важко не любити))

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Як довго і взагалі як правильно варити язик?Знімати шкіру?

Аватар пользователя Анастасія
2 уровень

Настя, у мене години три варився. Взагалі, язик був молодий, йому і дві години вистачило б, але я про нього забула ))) Варю з морквою, цибулею, чорним перцем, лавром і сіллю. Перевіряти зубочисткою, якщо легко "втикається" і "витикається" - значить, готовий. Язик після варки беру під холодну воду - шкірка легко знімається.

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Дякую за пораду)

Аватар пользователя Анастасія
2 уровень