Темакі-суші або хенд-роли

Аватар пользователя Adrenalin
Кулинар 5 уровня
Темакі-суші або хенд-роли

Темакі-суші або хенд-роли їдять руками поки рис не розмочить норі. Їх звично макають у соєвий соус. Кажуть, японці в домашніх умовах найчастіше готують саме хенд-роли, бо їх приготувати максимально швидко і вони потребують для свого приготування мінімум зусиль. Дуже легкі і швидкі в приготуванні роли.

Список ингредиентов

  • готовий рис для суші 8 ст. ложок
  • норі1 лист
  • авокадо4 дольки
  • сьомга слабосолена70 г
  • листя салату2 шт
  • сир вершковий50 г

Способ приготовления

Спочатку готуємо рис для ролів. Рис гарно помити в декількох водах, щоб вода перестала забарвлюватися. На 1 склянку рису взяти 1,2 склянки води. Довести рис до кипіння і варити 15-17 хвилин. Рис має ввібрати усю воду. Залишити рис при закритій кришці ще на 15 хвилин. Далі легко вимішати з рисовим оцтом (1 ст. ложка). Норі розрізати на 4 частини. Поставити одну частину норі блискучою стороною вниз і на норі викласти 2 ст.ложки рису. Можна викласти "купкою" посередині. Мені сподобалось викласти рівномірно. На куток норі викласти шматочок салату.

Скибку авокадо, шматочок сьомги, смужку вершкового сиру.

За допомогою бамбукового коврика скрутити норі конусом.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Последняя фотка такая аппетитная! Леся, срочно хочу к тебе на ужин:)

Аватар пользователя katya
6 уровень

Катя, запрошую!

Аватар пользователя Adrenalin
5 уровень

Может когда-нибудь буду в твоих краях, зайду:)

Аватар пользователя katya
6 уровень

И еще раз вау!

Аватар пользователя Оля2011
3 уровень

Оля,дякую:)

Аватар пользователя Adrenalin
5 уровень

Леся, яка краса, особливо на останьому фото!

Аватар пользователя Ак-кая.
6 уровень

Міла, я таку порцію мала зробити кожному, бо під руками крутилися і не давали вчитися далі. Ото вже наїдяться суші надовго

Аватар пользователя Adrenalin
5 уровень