Французькі тости, запечені в духовці

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Французькі тости, запечені в духовці
  • Кухня: Французская кухня
  • Основной ингредиент: батон
  • Обобщенное название: тосты

Список ингредиентов

  • батон 4-6 скибок
  • яйця 2 шт
  • молоко або вершки 1/3 склянки
  • цукор 1 ст. ложка
  • ягідне пюреза смаком
  • цукрова пудраза смаком
  • вершкове маслодля змащування форми

Способ приготовления

Батон (або багет, як у мене) нарізаємо скибками.

Збити яйця з цукром, додати молоко. Замочити батон у яєчній суміші на 2-3 хв. з кожного боку.

Форму для запікання змастити вершковим маслом, викласти в неї тости. Можна зверху притрусити цукровою пудрою. Запікати при 160С біля 10-15 хв.

Подавати тости теплими, поливши ягідним пюре і посипавши цукровою пудрою. Пюре у мене порічкове, - змішала у блендері ягоди і цукор.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Классные тосты! Вкуснотища!

Аватар пользователя jenusik

Женя, дякую! Тут іще й користь, - не треба смажити на маслі, а значить, калорій менше

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Классный рецепт Сладкие еще не разу не делала. Спасибо за рецепт!

Аватар пользователя katya
6 уровень

Катя, на здоров'я!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень