Качка за пекінськими мотивами

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Качка за пекінськими мотивами

Це у жодному разі не качка по-пекінськи, але китайські мотиви тут явно проглядають.

  • Основной ингредиент: утка

Список ингредиентов

  • качка 1 шт
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • мед (бажано рідкий)1 ст. ложка
  • соєвий соус4 ст. ложки
  • кунжутна олія (можна оливкову взяти)1,5 ст. ложки
  • сіль 1 ч. ложка

Способ приготовления

Качку випатрати, помити і обсушити паперовими рушниками.

Змішати олію, соєвий соус, мед і сіль (сіль можна не брати взагалі, так як соєвий соус досить солоний). Додати подрібнену цибулю.

Отриманою сумішшю натерти качку ззовні і всередині. Залишити в холодильнику мінімум на 1 год.

Перекласти качку у жаростійку кастрюлю. В середину качки влити медово-соєву суміш, що залишилася. Можна її трошки розвести водою. Запікати при 200С протягом 1 години, а потім ще 30 хв. при 180С.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

И снова вкуснятина!!

Аватар пользователя jenusik

Женя, це дуууужеее смачно!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Мед, соевый соус - просто супер!

Аватар пользователя Елена Калинина
7 уровень

Так, це чудове поєднання, дякую

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Должно быть очень вкусно! Спасибо за такой хороший рецепт!

Аватар пользователя katya
6 уровень

Катя, на здоров'я! Головне, щоб качка була хороша, домашня

Аватар пользователя Краля
6 уровень