Гратен баклажаново-томатний

- Обобщенное название: гратен
Список ингредиентов
- баклажани — 2 шт
- помідори — 3 шт
- цибуля — 2 шт
- пармезан — 50 г
- оливкова олія — за смаком
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
Способ приготовления

Цибулю подрібнити і підсмажити на олії до напівготовності.

До цибулі додати нарізані помідори. Смажити, поки помідори не перетворяться на "кашу". Посолити, поперчити.

Баклажани очистити від шкірки. Злегка підсмажити з обох боків.

У форму викласти 2/3 помідорної маси. Зверху викласти баклажани. Залити томатною масою, що лишилася.

Притрусити тертим пармезаном. Запікати при 180С біля 25-30 хв.
- Дата публикации: 23.07.12 - 18:40
- Добавлен в кулинарную книгу: 81
- Рейтинг:4.875(средняя оценка: 4.9, всего голосов: 8)
Также смотрите рецепты:
Очень доступный рецепт и красивый гратен получился.
Дякую! Це при тому, що на смак він кращий, ніж на вигляд
Классный рецепт! Забрала в КК!
Женя, і дуже простий
отличный вариант с баклажанами
Ліка, дякую!
Краля, поздравляю! Вы стали первым автором, чей рецепт стал рецептом недели!

Ого, я сама здивувалася
Але так приємноооооо..... Дякую!
Поздравляю с рецептом недели! :flower

Женя, щиро дякую! Чудова ідея з "Рецептом тижня"!
Поздравляю с рецептом недели! Вы этого заслужили!!!
Іришка, дуже Вам дякую!
И я тоже поздравляю

Катюша, щиро дякую!
Я присоединяюсь к поздравлениям
!!!!!!
Щиро дякую!
Саша, дякую, мені дуже приємно!
Дуже смачно вийшло, дякую.
Ви вже готували? Я рада, що рецепт Вам сподобався
И я готовила, очень вкусно)))
Яна, я рада, що рецепт Вам сподобався:)
Олюшка,у вас получился велеколепный баклажановый гратен,я его тоже готовлю.В свой гратен я добавляю5-6 зубочков чеснока.Чеснок слегка раздавливаю скалкой и обжариваю прямо в" шкурке" в небольшом количестве масла,лук режу полукольцами.Чтобы баклажаны не горчили их необходимо,после того как очистили и нарезали, положить в подсоленную воду и оставить на 15-20 минут,затем слегка отжать и обжарить.
Ганка, з часником ще смачніше
Правда, я ніколи не роблю жодних процедур із баклажанми і вони (як не дивно) ніколи в мене не гірчать:)