Шашлик з індички у томатному маринаді

Список ингредиентов
- філе індички — 700-800 г
- помідори — 3 шт
- часник — 4 зубчика
- гострий червоний перець (маленький) — 1/2-1 шт
- олія оливкова — 4 ст. ложки
- винний оцет (у мене бальзаміко) — 2-3 ст. ложки
- сіль — за смаком
- перець чорний мелений — за смаком
Способ приготовления

М'ясо порізати на шматки. Посолити, поперчити.

Помідори очистити від шкірки і з допомогою блендера зробити пюре.

До пюре додати подрібнені часник і гострий перець...

... і суміш олії та оцту.

Ось такий виходить маринад.

Залити маринадом м'ясо, накрити кришкою і поставити в холодильник на 2-3 год.

Нанизати м'ясо на шампури або дерев'яні шпажки і готувати на мангалі чи в духовці до готовності. Я запікала в духовці біля 15-20 хв. при 200С.
- Дата публикации: 04.09.12 - 22:49
- Добавлен в кулинарную книгу: 12
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 3)
Также смотрите рецепты:
Уважаемая Краля!!! Ну как не посмотрю, так у Вас мяско индюшки... то ли Вы его любите, то ли индюков разводите...
Хороший рецепт, но - для духовки... для мангала - не годится...
Я люблю індичку, ага
А чого для мангалу не годиться? Я то в духовці його робила))
Очень вкусно! Маринад замечательный. Я вот тоже не пойму, чего это индюшиное мясо не годится для духовки и мангала? А, Костик? Много раз делала шашлыки и мясо индюшиное и в различных маринадах - очень вкусное получается....
Какая вкуснятина!

Маринад возьму на заметку! Попробую мясо курочки замариновать.
Вишня, тут у мене є ще й курячий шашлик, там маринад трохи інший, але дуже смачний: http://food.ua/recipes/19201
Очень аппетитные и вкусные шашлычки!
Женя, Лілі, щиро дякую!
Так, Оля, еду к тебе на шашлычок, как смотришь на твои рецепты, сразу слюньки текут. Ну мастерица, ну умелица....

Іришка, чекаю;)