Буряковий кекс з мигдалем та родзинками

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Буряковий кекс з мигдалем та родзинками

Буряк в пирозі зовсім не відчувається, так що мої діти їли його із задоволенням:) Я брала запечений буряк, однак сміливо можна взяти й свіжий.

  • Основной ингредиент: свекла
  • Обобщенное название: кекс

Список ингредиентов

  • борошно 225 г
  • розпушувач 1,5 ч. ложки
  • кориця 1/2 ч. ложки
  • вершкове масло 150 г
  • яйця 3 шт
  • цукор200 г
  • сік лимона 2 ст. ложки
  • буряк (печений або свіжий) 150 г
  • мигдаль (у мене пластівці) 2 ст. ложки
  • родзинки 2 ст. ложки

Способ приготовления

Цукор збити з маслом. По одному додавати яйця, продовжуючи мішати.

Додати лимонний сік та буряк. Добре перемішати. Додати родзинки та мигдаль. Перемішати.

Додати борошно, розпушувач, корицю. Добре перемішати.

Тісто викласти у форму, змащену маслом. Випікати при 180С протягом 60 хв. Готовність перевірити зубочисткою.

Шкода, але колір при випіканні втрачається. А от на смак дуже і дуже!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ого ничего себе!Придумать кекс с буряком!!!

Аватар пользователя Айшвария
5 уровень

Ой, ні, я його не сама придумала)))) Рецепт бурякового кексу я бачила у Найджела Слейтера, але в нього різні зернята, а у мене - мигдаль та родзинки

Аватар пользователя Краля
6 уровень

рассыпчатый, пышный! Классическая трещина присутствует Прелесть какой кекс!

Аватар пользователя Наталья Имшенецкая
6 уровень
Аватар пользователя Наталья Имшенецкая
6 уровень

Наташ, дякую:) Мені здалося, що кекс аж надто пухнастий

Аватар пользователя Краля
6 уровень

В этом его особенность

Аватар пользователя Наталья Имшенецкая
6 уровень

За риск 5+,за фото 5+

Аватар пользователя Айшвария
5 уровень

Дякую! Меня дуже приємно!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Красавчик какой!Прелесть!

Аватар пользователя Александра C
5 уровень

Сашуня, дякую!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Суперский кексик Должно быть очень вкусно Беру себе в книжку. Вот подарят мне новый блендер и обязательно сделаю Спасибо за рецепт!

Аватар пользователя katya
6 уровень

Кать, тут і без блендера можна))) Але з блендером, звісно, значно простіше

Аватар пользователя Краля
6 уровень

О Вас все кексы просто загляденье! Очень необычный рецепт! Забрала в КК!

Аватар пользователя jenusik

Женя, на здоров'я! Буряк, до речі, сміливо можна брати свіжий, він тоді не так сильно колір втратить

Аватар пользователя Краля
6 уровень