Сирні рогалики нашвидкоруч

Ці рогалики дуже швидкі у приготуванні, адже тісто не на дріжджах, а з розпушувачем. Якщо треба швидко приготувати щось до чаю, то цей рецепт - справжня знахідка.
Список ингредиентов
- сир кисломолочний — 400 г
- вершкове масло — 150 г
- сіль — 1/3 ч. ложки
- розпушувач — 1,5 ч. ложки
- цукор — 1/2 склянки
- борошно — біля 2 склянок
Способ приготовления

Масло і сир перетерти руками до однорідної маси.

Додати 1,5 склянки борошна, сіль, розпушувач і цукор. Ретельно перемішати. Якщо борошна мало, додайте ще трохи, але обережно, - тісто повинно відставати від рук, але лишатися досить м'яким.

Ось таке виходить тісто. Ділимо його на 2 частини.

Кожну частину розкачуємо і розрізаємо на 8 трикутників. Кожен трикутник скручуємо в рогалик.

За бажанням можна всередину додати трохи улюбленого варення.

Викладаємо на деко, встелене пергаментом. Випікаємо біля 20 хв. при 200С або поки рогалики не зарум'яняться.

Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.
- Дата публикации: 19.11.12 - 09:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 74
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Какие вкуснячие рогалики!
Забрала в КК! 
Женя, дякую:)
Ой, как вкусно!
Дякую:)
Очень люблю выпечку из творожного теста! Здорово)))
Так, її важко не любити:)
ух ти ка... прямо то что нужно , забрала.
Ліка, буду рада, якщо рецепт знадобиться:)
я уже быстренько воспользовалась рецептом, приготовила ))), если можно так назвать это. Тесто у меня получилось хорошее (и вкусное). Я сделала рогалики, а во время выпечки они у меня все расплылись на противне и стали единым пирогом
. Не пойму в чем причина... наверное ручки кривые 
Ліка, справа, очевидно в продуктах. Тісто до рук не липло? Воно повинно бути м'яке, але до рук не липнути. Думаю, справа в сирі. Я використовую домашній, а от магазинний може вести себе по-різному.
у меня был домашний сыр, я подумала , что причина в том , что он жирный (не такой как магазинский). Если у вас тоже был домашний, то тогда причина у меня не в сыре. Тесто было отличное... не липло к рукам. Я накрутила рогаликов красивых и бац
, получила пирог
. Ну да ничего, попробую по возможности еще раз, может получится.
Ой, Ліка, мені дуже-дуже прикро, що так сталося. Може, борошна треба додати більше.
Я тоже такие хочу
Катя, пригощайся:)
Беру й собі! Дуже смачно виглядають! Дякую!
Олюшка, будь-ласка:)
МОЖНО НАПИСАТЬ НА РУССКОМ ?
Лилия, выключите пожалуйста клавишу Caps Lock (она справа на клавиатуре находится).
Очень неудобно читать большие буквы.
Лилия, Вы можете воспользоваться онлайн-переводчиком
В электродуховке при 200 град. через минут 7-10 будут угольки
Духовки у всіх різні, я тому й написала: "Випікаємо біля 20 хв. при 200С або поки рогалики не зарум'яняться". У мене це займає біля 17 хв. В будь-якому разі, за випічкою в духовці треюа стежити.
я как раз слежу
тесто очень пластичное и приятное в работе. порцию разделила на 4 части и потом уже каждую на 8.
Ждем
Ушло 17 минут при 170 град. в электродуховке. Красавцы!
Спасибо за рецепт!
Ось і славно! Я рада, що рогалики Вам сподобалися. А духовки дійсно дуже-дуже різні бувають, так що лишається пильнувати
пильнуємо на першому випіканні, далі вже просто відпочиваємо

до речі! зробила половину з полуничним джемом, половину - прості, зверху з цукром. Смачнііііі
О, з джемом дуже смачно!
Ой... здається так просто.... а обовязково розпушувач чи можна й соду використовувати (адже на упаковці з содою теж написано "розпушувач"?
Ой, кажется так просто.... а обязательно разрыхлитель использовать или можно и соду (ведь на упаковке с содой тоже, я так погляжу, пишут, что это разрыхлитель)?
Аліса, я з содою не пробувала, але можете спробувати:)
Дякую, будемо експериментувати і куштувати
Готовила, вкусные
, только сели при выпечке. 
Мар'яна, шкода, що рогалики "сіли"
Марьяна! Если сели, значит было мало муки в тесте (творог может содержать много влаги). Или была низкая температура для этой духовки. =Рина=