Сирні рогалики нашвидкоруч

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Сирні рогалики нашвидкоруч

Ці рогалики дуже швидкі у приготуванні, адже тісто не на дріжджах, а з розпушувачем. Якщо треба швидко приготувати щось до чаю, то цей рецепт - справжня знахідка.

Список ингредиентов

  • сир кисломолочний 400 г
  • вершкове масло 150 г
  • сіль 1/3 ч. ложки
  • розпушувач 1,5 ч. ложки
  • цукор 1/2 склянки
  • борошнобіля 2 склянок

Способ приготовления

Масло і сир перетерти руками до однорідної маси.

Додати 1,5 склянки борошна, сіль, розпушувач і цукор. Ретельно перемішати. Якщо борошна мало, додайте ще трохи, але обережно, - тісто повинно відставати від рук, але лишатися досить м'яким.

Ось таке виходить тісто. Ділимо його на 2 частини.

Кожну частину розкачуємо і розрізаємо на 8 трикутників. Кожен трикутник скручуємо в рогалик.

За бажанням можна всередину додати трохи улюбленого варення.

Викладаємо на деко, встелене пергаментом. Випікаємо біля 20 хв. при 200С або поки рогалики не зарум'яняться.

Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Какие вкуснячие рогалики! Забрала в КК!

Аватар пользователя jenusik

Женя, дякую:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Ой, как вкусно!

Аватар пользователя Martina
0 уровень

Дякую:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень
  • mydarinka
  • 19.11.12 - 11:43
  • #

Очень люблю выпечку из творожного теста! Здорово)))

0 уровень

Так, її важко не любити:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

ух ти ка... прямо то что нужно , забрала.

Аватар пользователя Lika8
5 уровень

Ліка, буду рада, якщо рецепт знадобиться:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

я уже быстренько воспользовалась рецептом, приготовила ))), если можно так назвать это. Тесто у меня получилось хорошее (и вкусное). Я сделала рогалики, а во время выпечки они у меня все расплылись на противне и стали единым пирогом . Не пойму в чем причина... наверное ручки кривые

Аватар пользователя Lika8
5 уровень

Ліка, справа, очевидно в продуктах. Тісто до рук не липло? Воно повинно бути м'яке, але до рук не липнути. Думаю, справа в сирі. Я використовую домашній, а от магазинний може вести себе по-різному.

Аватар пользователя Краля
6 уровень

у меня был домашний сыр, я подумала , что причина в том , что он жирный (не такой как магазинский). Если у вас тоже был домашний, то тогда причина у меня не в сыре. Тесто было отличное... не липло к рукам. Я накрутила рогаликов красивых и бац , получила пирог . Ну да ничего, попробую по возможности еще раз, может получится.

Аватар пользователя Lika8
5 уровень

Ой, Ліка, мені дуже-дуже прикро, що так сталося. Може, борошна треба додати більше.

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Я тоже такие хочу

Аватар пользователя katya
6 уровень

Катя, пригощайся:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Беру й собі! Дуже смачно виглядають! Дякую!

Аватар пользователя Олюшка
1 уровень

Олюшка, будь-ласка:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

МОЖНО НАПИСАТЬ НА РУССКОМ ?

Аватар пользователя лилия крайнова
0 уровень

Лилия, выключите пожалуйста клавишу Caps Lock (она справа на клавиатуре находится).
Очень неудобно читать большие буквы.

Аватар пользователя dmitry
5 уровень

Лилия, Вы можете воспользоваться онлайн-переводчиком

Аватар пользователя Краля
6 уровень
Аватар пользователя Айшвария
5 уровень

Аватар пользователя Краля
6 уровень

В электродуховке при 200 град. через минут 7-10 будут угольки

Аватар пользователя Кулинарка
0 уровень

Духовки у всіх різні, я тому й написала: "Випікаємо біля 20 хв. при 200С або поки рогалики не зарум'яняться". У мене це займає біля 17 хв. В будь-якому разі, за випічкою в духовці треюа стежити.

Аватар пользователя Краля
6 уровень

я как раз слежу тесто очень пластичное и приятное в работе. порцию разделила на 4 части и потом уже каждую на 8.
Ждем

Аватар пользователя Кулинарка
0 уровень

Ушло 17 минут при 170 град. в электродуховке. Красавцы!

Спасибо за рецепт!

Аватар пользователя Кулинарка
0 уровень

Ось і славно! Я рада, що рогалики Вам сподобалися. А духовки дійсно дуже-дуже різні бувають, так що лишається пильнувати

Аватар пользователя Краля
6 уровень

пильнуємо на першому випіканні, далі вже просто відпочиваємо
до речі! зробила половину з полуничним джемом, половину - прості, зверху з цукром. Смачнііііі

Аватар пользователя Кулинарка
0 уровень

О, з джемом дуже смачно!

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Ой... здається так просто.... а обовязково розпушувач чи можна й соду використовувати (адже на упаковці з содою теж написано "розпушувач"?
Ой, кажется так просто.... а обязательно разрыхлитель использовать или можно и соду (ведь на упаковке с содой тоже, я так погляжу, пишут, что это разрыхлитель)?

Аватар пользователя amyu
3 уровень

Аліса, я з содою не пробувала, але можете спробувати:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Дякую, будемо експериментувати і куштувати

Аватар пользователя amyu
3 уровень

Готовила, вкусные , только сели при выпечке.

Аватар пользователя Марьяна
6 уровень

Мар'яна, шкода, що рогалики "сіли"

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Марьяна! Если сели, значит было мало муки в тесте (творог может содержать много влаги). Или была низкая температура для этой духовки. =Рина=

Аватар пользователя rina d
4 уровень