Макарони куртизанки (паста алла путтанеска)

Макарони куртизанки (паста алла путтанеска)

Рекомендуємо скуштувати знамениті макарони куртизанки.

  • Количество порций: 2-4
  • Основной ингредиент: макароны

Список ингредиентов

  • спагетті1 упаковка
  • філе анчоусів1 консервна банка
  • оливкова олія2 столових ложки
  • помідори4 великих
  • свіжий базиліккілька листків
  • перець чілі2 стручка
  • часник2 зубчики
  • маслиниза смаком
  • каперсиза смаком
  • зелень петрушкиза смаком
  • перецьза смаком
  • сільза смаком
  • ореганоза смаком

Способ приготовления

Анчоуси відцідити і замочити приблизно на 10 хвилин в мисці з водою. Маслини нарізати кружечками, часник подрібнити. На сковорідці підігріти оливкову олію, кинути часник і маслини. Філе анчоусів розділити на дві половини і додати до часнику і маслин.

Помідори обшпарити і зняти шкірку. Нарізати дрібними кубиками і кинути на сковорідку. Смажити на прикритій сковорідці приблизно 5 хвилин. Додати каперси і перець чілі. Приправити сіллю, перцем і орегано. Зняти з вогню, додати порізаний базилік.

Відварити макарони аль денте, як написано на упаковці. Перемішати з соусом і посипати порізаною зеленю петрушки.

Оригінал рецепта Паста алла путтанеска

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Треба готувати, в мене якраз і анчоуси є:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень
  • Костик
  • 10.01.13 - 20:20
  • #

Хм! Название интересное Кого, интересно, "путтанески" такими макаронами кормили?

Аватар пользователя Костик
5 уровень

Интересный рецептик. Надо приготовить. =Рина=

Аватар пользователя rina d
4 уровень