Антиоксидантний смузі

Солодкий, освіжаючий смак цього коктейлю принесе не тільки задоволення, моментальний приплив життєвих сил, але і масу корисних речовин. Приміром, кориця знижує рівень холестерину, регулює рівень цукру в крові і вельми ефективна при виразці шлунку. Гвоздика має протигрибкові, противірусні та антибактеріальні властивості. Імбир покращує травлення і дуже ефективний при різних простудних захворюваннях, а куркума надзвичайно корисна для печінки. Що вже говорити про гарбуз, зелений чай і мед, корисні властивості яких давно відомі всім!
- Обобщенное название: смузи
Список ингредиентов
- гарбуз подрібнений (свіжий або морожений) — 1 склянка
- чай зелений холодний — 1,5 склянки
- кориця — 1 ч. ложка
- куркума — дрібка
- імбир мелений — дрібка
- гвоздика — 3-4 шт
- мед — 1,5 ст. ложки
Способ приготовления

Для смузі я брала заморожений гарбуз.

Гарбуз і зелений чай добре пробити у блендері до однорідного стану.

Додати корицю, імбир, куркуму і гвоздику (заздалегідь подрібнити в ступці). Додати в смузі мед, добре перемішати. Розлити по келихах, за бажанням прикрасити цілими гвоздиками і негайно подавати.
- Дата публикации: 08.02.13 - 11:19
- Добавлен в кулинарную книгу: 13
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Никогда не пробовала сырую тыкву... Смотрится очень красиво и, без сомнения смузи очень ароматный!
Дякую:) Сирий гарбуз дуже смачний і корисний.
Очень необычно!Думаю это очень вкусно!
Так, це смачно:) Дякую!
Очень интересный напиток!
Дяки, Катя!