Шашлик з печінки

Аватар пользователя Краля
Кулинар 6 уровня
Шашлик з печінки

Дуже проста, але смачна і корисна страва:)

Список ингредиентов

  • печінка яловича1 шт
  • сало або бекон40 г
  • сільза смаком
  • перецьза смаком
  • цибуля 1 шт

Способ приготовления

Печінку нашпигувати салом або беконом. Посолити і поперчити. Залишити в холодильнику на 1 добу, не забувши накрити кришкою. Можна загорнути печінку в харчовий пакет.

Печінку нарізати на шматки.

Цибулю нарізати кільцями.

На дерев'яні шпажки (є сенс заздалегідь замочити їх у воді) нанизати по черзі печінку та цибулю. Швидко обсмажити на пательні з усіх боків на сильному вогні. Викласти на деко, можна покласти на шашлик гілочку чабрецю, і запікати біля 20 хв. у заздалегідь розігрітій до 180С духовці. Часу може знадобитися менше, а може й більше - все залежить від того, наскільки сильно ви любите просмажену печінку. Але дуже важливо її все ж не пересмажити.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

интересный вариант приготовления печени

Аватар пользователя Lika8
5 уровень

Так, варіант дуже навіть непоганий:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень
  • zik
  • 09.04.13 - 08:52
  • #

А если на костре?

Аватар пользователя zik
4 уровень

На кострі ще не пробувала))

Аватар пользователя Краля
6 уровень
  • Костик
  • 09.04.13 - 18:33
  • #

Вкусняяяятина А если делать на мангале - кусочки порезать чуть меньше по размеру...будет суппер! Ну и конечно не пережарить...

Аватар пользователя Костик
5 уровень

Я. чесно кажучи, до мангала навіть близько не підхожу, - це справа чоловіка)))

Аватар пользователя Краля
6 уровень

А я никогда шашлык из печени не пробовала! Спасибо за рецепт!

Аватар пользователя jenusik

Будь ласка:)

Аватар пользователя Краля
6 уровень

Вкусный рецепт! Можно кусочки печенки обернуть беконом, будет сочнее.

Аватар пользователя Алена50
2 уровень

Точно, дуже хороша ідея!

Аватар пользователя Краля
6 уровень