Шашлик з печінки

Дуже проста, але смачна і корисна страва:)
- Основной ингредиент: печень говяжья
- Обобщенное название: шашлык
Список ингредиентов
- печінка яловича — 1 шт
- сало або бекон — 40 г
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
- цибуля — 1 шт
Способ приготовления

Печінку нашпигувати салом або беконом. Посолити і поперчити. Залишити в холодильнику на 1 добу, не забувши накрити кришкою. Можна загорнути печінку в харчовий пакет.

Печінку нарізати на шматки.

Цибулю нарізати кільцями.

На дерев'яні шпажки (є сенс заздалегідь замочити їх у воді) нанизати по черзі печінку та цибулю. Швидко обсмажити на пательні з усіх боків на сильному вогні. Викласти на деко, можна покласти на шашлик гілочку чабрецю, і запікати біля 20 хв. у заздалегідь розігрітій до 180С духовці. Часу може знадобитися менше, а може й більше - все залежить від того, наскільки сильно ви любите просмажену печінку. Але дуже важливо її все ж не пересмажити.
- Дата публикации: 09.04.13 - 00:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 7
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
интересный вариант приготовления печени
Так, варіант дуже навіть непоганий:)
А если на костре?
На кострі ще не пробувала))
Вкусняяяятина
А если делать на мангале - кусочки порезать чуть меньше по размеру...будет суппер! Ну и конечно не пережарить...
Я. чесно кажучи, до мангала навіть близько не підхожу, - це справа чоловіка)))
А я никогда шашлык из печени не пробовала! Спасибо за рецепт!
Будь ласка:)
Вкусный рецепт! Можно кусочки печенки обернуть беконом, будет сочнее.
Точно, дуже хороша ідея!