Фаршировані печериці

Фаршировані печериці виходять надзвичайно смачними, з ніжною серцевиною і апетитною скоринкою. Приготування цієї страви займає зовсім мало часу, тому якщо до Вас раптово завітали гості, цей рецепт стане Вам у нагоді. Подавати на стіл фаршировані печериці краще всього гарячими.

Список ингредиентов

  • гриби печериці500 г
  • свинина380 г
  • сир пармезан40-50 г
  • ріпчаста цибуля1/2 шт
  • оливкова олія1 ст. ложка
  • сіль1 щіпка
  • чорний мелений перець1 щіпка

Способ приготовления

Печериці помити і відокремити ніжки від капелюшків. Очистити “кришечки” від шкірки. Свинину перемолоти в м'ясорубці. Цибулю почистити і мілко порізати. Змішати м'ясний фарш з цибулею. Додати сіль, перець і ретельно все перемішати. Сир натерти на тертці.

Кожний капелюшок наповнити м'ясним фаршем. Скропити олією і посипати сиром. Викласти на деко, застелене фольгою або змащене олією. Помістити в розігріту до 200 градусів духовку і запікати печериці до готовності приблизно 20 хвилин.

Смачного!