Пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками

Раскраска.
Цей пиріг з яблукам надзвичайно смачний. Корж виходить дуже ніжним і м'яким, а яблука надають йому чудовий аромат. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.

Список ингредиентов

  • борошно1,5 склянки
  • кефір1 склянка
  • цукор1 склянка
  • яйце1 шт
  • сода1 ч. ложка
  • яблука2-3 шт
  • вершкове маслодля змащування форми

Способ приготовления

Розтерти яйце з цукром, доки маса не посвітліє. Борошно просіяти і потроху всипати в кефірну суміш.

Соду розмішати з кефіром, щоб активізувати її. Змішати яйце з кефіром до однорідності.

Розмішати тісто до однорідності. Яблука помити, почистити і порізати часточками.
Духовку включити розігріватися до 200 градусів.

Форму змастити маслом і припорошити борошном. Влити 1/3 частину тіста. Розрівняти і викласти зверху яблука. Рівномірно залити рештою тіста.

Помістити в духовку і випікати до готовності приблизно 20 хвилин.

Смачного!

P.S. Соду лучше погасить лимонным соком, чтобы не было неприятного привкуса и запаха соды.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
  • kesha
  • 16.02.14 - 14:46
  • #

Обожаю такие простые и вкусные рецептики! Отличный пирог получился

Аватар пользователя kesha

Спасибо! Пирог вышел очень воздушным и нежным на вкус! Отличный рецепт от Food.ua!

Аватар пользователя Марьяна
6 уровень