Пісочний пиріг з яблуками

Цей пиріг можна віднести до найпростіших і швидких рецептів випічки. Рецепт неодмінно знадобиться, якщо до Вас раптово завітають гості. Готовий пиріг можна прикрасити за бажанням цукровою пудрою або глазур'ю.

Список ингредиентов

  • борошно2 склянки
  • вершкове масло200 г
  • цукор1 склянка
  • яблука3-4 шт
  • яйця2 шт
  • лимон1/2 шт
  • розпушувач1 ч. ложка
  • кориця1 ч. ложка
  • апельсиновий сікза смаком

Способ приготовления

Борошно просіяти і змішати з розпушувачем. М'яке масло збити з цукром. Додати яйця і збити все до однорідності. Додати апельсиновій сік і лимонну цедру. Потроху додати борошно і замісити м'яке тісто. Яблука помити і почистити. Порізати їх невеликими часточками.

Змастити форму маслом або застелити пергаментом. Викласти в форму половину тіста. Розкласти зверху яблука і посипати корицею. Закрити їх рештою тіста. Розрівняти і помістити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати пиріг до готовності приблизно 20-25 хвилин.

Смачного!