Печиво

Це печиво виходить дуже ніжним і м'яким, з приємним лимонним ароматом. Приготування печива не потребує практично ніяких зусиль, а результат Вам неодмінно сподобається. Готове печиво за бажанням можна посипати цукровою пудрою або прикрасити глазур'ю.

Список ингредиентов

  • борошно350 г
  • вершкове масло250 г
  • цукор100 г
  • яйце1 шт
  • лимон1 шт

Способ приготовления

М'яке масло збити з цукром за допомогою міксера. Додати яйце і знову ретельно збити. Лимон помити в гарячій воді, насухо витерти і натерти цедру до масляної суміші. Потроху додати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Загорнути його в пакет і помістити в холодильник на 1 годину.

Духовку розігріти до 180 градусів. Робочу поверхню столу припорошити борошном. Викласти зверху тісто і розкотити його в пласт товщиною приблизно 7-10 мм. Вирізати формочками печиво і перекласти його на деко, застелене пергаментом. Помістити в духовку и випікати печиво до готовності приблизно 15-20 хвилин.

Смачного!