Вівсяне печиво

Якщо Ви хочете приготувати смачне і корисне печиво, то спробуйте цей рецепт. Ароматне і ніжне вівсяне печиво зі шматочками шоколаду і родзинками обов'язково сподобається не тільки дітям, але й дорослим. Кількість цукру в рецепті можна змінити за смаком.

Список ингредиентов

  • борошно250-300 г
  • вівсяні пластівці1,5 склянки
  • цукор150 г
  • вершкове масло125 г
  • молоко2/3 склянки
  • родзинки1/2 склянки
  • яйця2 шт
  • чорний шоколад50 г
  • розпушувач1 ч. ложка
  • ванільний цукор1 г

Способ приготовления

Залити пластівці теплим молоком і залишити на кілька хвилин, щоб вони розбухали. Вершкове масло розтерти з цукром. Додати яйця і збити все до однорідності. Додати вівсяні пластівці з молоком і ретельно все перемішати. Потроху всипати розпушувач, ванільний цукор і просіяне борошно, ретельно розмішуючи.

Родзинки помити і обсушити. Шоколад крупно натерти або порізати невеличкими часточками. В тісто додати родзинки і тісто. Добре все розмішати. Застелити деко пергаментом. Ложкою викладати тісто на деко на відстані 3-4 см. Помістити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати до готовності 15-20 хвилин.

Смачного!