Печінка з яблуками

Ця страва прийдеться до душі усім любителям оригінальних рецептів. Ніжна печінка з ароматним, кисло-солодким гарніром з яблук зачарує Вас своїм смаком та ароматом. Для приготування рецепту краще вибирати кисло-солодкі яблука.

Список ингредиентов

  • куряча печінка1 кг
  • цибуля4-5 шт
  • яблука2-3 шт
  • цукор2-3 ч. ложки
  • сільза смаком
  • чорний молотий перецьза смаком
  • молотий мускатний горіхза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Печінку помити і обсушити. Розігріти в сковорідці олію. Смажити в ній печінку з обох сторін до рум'яності на помірному вогні. За кілька хвилин до готовності печінку потрібно посолити і поперчити. Перекласти м'ясо в тарілку і накрити кришкою.

Цибулю почистити і порізати напівкільцями. Яблука помити і почистити. Порізати їх тоненькими часточками. Цибулю посолити і посипати цукром. В сковорідці розігріти олію. Обсмажити в ній цибулю до золотистого кольору. Додати яблука і смажити їх до м'якості. Посипати мускатним горіхом і тушкувати ще 1-2 хвилини. На тарілку розкласти яблука, а зверху викласти печінку.

Смачного!