Запечена картопля з салом

Аватар пользователя a-lesa
Кулинар 6 уровня
Запечена картопля з салом

Для багатьох запечена картопля з салом з дитинства стала однією з улюблених страв. Популярність їй забезпечує не тільки чудовий смак та аромат, а ще й надзвичайна легкість в приготуванні. Пропорції інгредієнтів в рецепті можна змінювати за смаком.

  • Время приготовления: 45 минут
  • Количество порций: 2
  • Основной ингредиент: картофель

Список ингредиентов

  • картопля3-4 шт
  • сало100 г
  • часник3-5 зубочків
  • сільза смаком
  • чорний молотий перецьза смаком
  • паприказа смаком
  • сушені травиза смаком
  • оліядля змащування

Способ приготовления

Сало порізати скибочками. Часник почистити та пропустити через прес. Змішати часник зі спеціями і невеликою кількістю олії.

Картоплю ретельно помити. Глибоко надрізати кожну на половинки, до кінця розрізати не потрібно. В розрізи на картоплі вкласти шматочки сала. Натерти картоплю часниковою сумішшю.

Розігріти духовку до 180 градусів.Окремо загорнути кожну фаршировану картоплю у листи фольги. Помістити в духовку і запікати 30-40 хвилин.

Після цього фольгу розгорнути і знову помістити картоплю в духовку. Запікати до рум'яного кольору приблизно 5-7 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Картошка из духовочки, с чесночком-м-м... Сказка!!!

Аватар пользователя Лианда
6 уровень

Аватар пользователя a-lesa
6 уровень

Смачно! І тарілочка класна!

Аватар пользователя пакотелька
4 уровень

Аватар пользователя a-lesa
6 уровень