Сирник з персиками

Якщо Ви полюбляєте сирники, то Вам просто необхідно спробувати приготувати цей рецепт. Цей сирник виходить дуже смачним, а персики роблять його яскравим та святковим. Готовий сирник можна за бажанням покрити глазур'ю.

Список ингредиентов

  • сир1,2 кг
  • борошно2 склянки
  • цукор350 г
  • вершкове масло225 г
  • яйця7 шт
  • ванільний пудинг1 упаковка
  • ванільний цукор1 пакетик
  • розпушувач1 ч. ложка
  • консервовані персикидля начинки

Способ приготовления

5 яєць розділити на білки та жовтки. Один жовток вбити в окрему мисочку. Інші жовтки та білки помістити в холодильник. Просіяти борошно з розпушувачем. 125 г вершкового масла натерти на тертці і додати до борошна. Ретельно все розтерти до отримання крихти.

2 яйця та один жовток збити зі 150 г цукру. Додати яєчну суміш до масляної маси. Замісити однорідне тісто. Викласти його в форму і рівномірно розподілити, зробивши при цьому бортики.

Сир збити блендером до однорідності. Додати 150 г м'якого вершкового масла і знову ретельно все збити. 4 жовтки збити зі 100 г цукру та ванільним цукром. Коли цукор розчиниться, додати масу до сиру і добре все перемішати. Додати ванільній пудинг і знову все збити до однорідності.

5 білків збити міксером до утворення міцної піни. Продовжуючи збивати, потроху додати 100 г цукру. Збивати, доки цукор не розчиниться, а білкова маса не буде витікати з мисочки. Додати білки до сирної маси і акуратно перемішати ложкою до однорідності.

На тісто рівномірно викласти половину сирної маси. Персики обсушити і порізати скибочками. Розкласти їх на сир. Закрити рештою сирної маси. Помістити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати до готовності приблизно 1 годину.

Смачного!