Яблучний пляцок
Цей яблучний пляцок надзвичайно легко та швидко приготувати. Він виходить дуже смачним та ніжним. Для приготування пляцка потрібно використовувати дуже соковиті яблука.
Список ингредиентов
- яблука — 1 кг
- борошно — 1 склянка
- манна крупа — 1 склянка
- цукор — 1 склянка
- олія — 150 мл
- розпушувач — 2 ч. ложки
- молота кориця — 1 ч. ложка
- ванільний цукор — за смаком
Способ приготовления
Просіяне борошно змішати з розпушувачем, цукром, корицею, ванільним цукром та манкою. Яблука помити та почистити. Натерти їх на крупній тертці. Форму для випічки застелити пергаментом. Всипати 1/3 частину сухої суміші. Розрівняти і рівним шаром викласти зверху половину яблук. Засипати половиною сухої суміші, яка залишилась.
Зверху розкласти решту яблук. Засипати їх сухою сумішшю. Полити олією та помістити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати пляцок до готовності приблизно 30-40 хвилин.
Смачного!
- Дата публикации: 29.04.13 - 06:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.