Яблучний пляцок

Цей яблучний пляцок надзвичайно легко та швидко приготувати. Він виходить дуже смачним та ніжним. Для приготування пляцка потрібно використовувати дуже соковиті яблука.

Список ингредиентов

  • яблука1 кг
  • борошно1 склянка
  • манна крупа1 склянка
  • цукор1 склянка
  • олія150 мл
  • розпушувач2 ч. ложки
  • молота кориця1 ч. ложка
  • ванільний цукорза смаком

Способ приготовления

Просіяне борошно змішати з розпушувачем, цукром, корицею, ванільним цукром та манкою. Яблука помити та почистити. Натерти їх на крупній тертці. Форму для випічки застелити пергаментом. Всипати 1/3 частину сухої суміші. Розрівняти і рівним шаром викласти зверху половину яблук. Засипати половиною сухої суміші, яка залишилась.

Зверху розкласти решту яблук. Засипати їх сухою сумішшю. Полити олією та помістити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати пляцок до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Смачного!