Пиріжки з м'ясом

Пухкі пиріжки з м'ясом неодмінно сподобаються усім Вашим близьким. В начинку за бажанням можна додавати різні спеції за смаком. Готові гарячі пиріжки можна подавати на стіл за сметаною.

Список ингредиентов

  • борошно800-1000 г
  • сироватка500 мл
  • фарш400-500 г
  • ріпчаста цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • кефір2-3 ст. ложки
  • швидкорозчинні дріжджі11 г
  • цукор1/2 ч. ложки
  • сільза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Змішати швидкорозчинні дріжджі з просіяним борошном. Додати цукор та 1/2 ч. ложки солі. Додати сироватку та замісити однорідне тісто, яке не буде прилипати до рук. При необхідності кількість борошна можна змінити. Додати 2 ст. ложки олії і ретельно все вимісити. Накрити рушником і залити в теплому місці до збільшення в розмірі.

Цибулю почистити та подрібнити. Моркву почистити та помити. Натерти її на тертці. Додати до фаршу моркву та цибулю. Посолити і додати кефір. Ретельно все перемішати. Тісто трохи помісити і розділити на шматочками. Розплющити кожну і викласти по середині трохи начинки. Краї тіста защепити та сформувати пиріжки. Смажити їх з обох сторін до золотистого кольору в розігрітій олії.

Смачного!