Японський пляцок

Аватар пользователя Vamp
Кулинар 5 уровня
Японський пляцок

Цей пляцок виходить дуже смачним та ніжним. В ньому чудово поєднуються яблука, горіхи, мак та родзинки. Готовий пляцок можна полити шоколадною глазур'ю.

Список ингредиентов

  • яблука1 кг
  • мак500 г
  • цукор400 г
  • вершкове масло250 г
  • яйця9 шт
  • манка тм "жменька"12 ст. ложок
  • волоські горіхи1/2 склянки
  • родзинки1/2 склянки
  • розпушувач1 пакетик
  • мука250 г

Способ приготовления

Яйця розділити на білки та жовтки.

Збити білки міксером.

Продовжуючи збивати, потроху всипати цукор. Потім по одному додати жовтки, продовжуючи збивати міксером. Вершкове масло розтопити та трохи охолодити. Потроху влити його в яєчну масу, постійно розмішуючи.

Запарити мак кип'ятком. Після цього пропустити його через м'ясорубку. Родзинки запарити і обсушити. Горіхи подрібнити. Яблука помити, почистити і натерти на дрібній тертці.

Додати манку, горіхи, родзинки, яблука та розпушувач.

Акуратно все перемішати. Викласти в форму і випікати в розігрітій до 180-200 градусів духовці до готовності.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Прекрасный рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Прекрасный рецепт !

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Красааааа,також печу такий пляцок, він неймовірно смачний.

Аватар пользователя gutka
7 уровень

АААА.... как же это аппетитно!!!

Аватар пользователя Ksubob
7 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Esther
5 уровень

Аватар пользователя Wallece
4 уровень

Смакота!!!

Аватар пользователя Wallece
4 уровень