Паштет домашній

  • Кухня: Украинская кухня
  • Обобщенное название: паштет

Список ингредиентов

  • підгарля2 кг
  • м'ясо (курка, кролик, качка)500 г
  • печінка1 кг
  • цибуля2-3 шт
  • морква2-3 шт

Способ приготовления

Відмочуємо підгарля і м'ясо, режемо на невеликі шматки.

Ставимо тушити в каструлі. Додаємо моркву, цибулю, сіль, перець, лаврове листя. Підливаємо все водою.

Коли підгарля пів одварене, додаємо шматки печінки і тушимо до готовності.

Знімаємо з вогню і зливаємо весь жир. Коли остигне, то мелимо через м'ясорубку 2 рази.

Додаємо 8-9 яєць, перцю, солі. Викладаємо на бритванку з пергаментом і ставимо пекти в духовці 40 хв.
Після цього паштет має остинути і його можна подавати з м'ясним асорті.

Смачного!!!