Млинці з куркою

Млинці з куркою — чудова страва для усієї родини. Начинка, приготована за цим рецептом виходить дуже ніжною та ароматною. Готові млинці можна подати на стіл зі сметаною.

Список ингредиентов

  • курина грудка800 г
  • молоко550 мл
  • борошно250 г
  • стебла селери200 г
  • морква100 г
  • ріпчаста цибуля 2 шт
  • яйця3 шт
  • цукор20 г
  • сільза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Курині грудки викласти в каструлю та залити водою, щоб вона повністю їх покрила. Моркву, селеру та цибулю почистити та викласти в каструлю з птицею. Посолити та поставити на вогонь. Довести до кипіння та зняти пінку. Накрити кришкою та варити на середньому вогні приблизно 10-15 хвилин. Готове м'ясо охолодити, а бульйон не виливати.

Яйце збити з цукром та 1/2 ч. ложки солі. Додати молоко та збити все до однорідності. Потроху додати просіяне борошно, постійно розмішуючи. Утворене тісто має бути без грудочок. Сковорідку добре розігріти та змастити олією. Влити по центру трохи тіста та рівномірно розподілити його по поверхні. Смажити тонкий млинець з однієї сторони, дочекавшись, доки інша сторона добре не просохне.

Стебла селери розрізати вздовж на 4 частини та подрібнити. Цибулю порізати тонкою соломкою. Пасерувати овочі на середньому вогні до м'якості, постійно помішуючи. Курине м'ясо пропустити через м'ясорубку або подрібнити блендером. Додати тушковані овочі та добре все перемішати. Потроху вливати бульйон, продовжуючи розмішувати, доки м'ясо буде вбирати рідину. Має утворитися ніжний фарш. При необхідності його можна досолити.

По центру рум'яної сторони млинця викласти приблизно по 1 ст. ложці фаршу. Скласти млинець конвертиком. Так само фарширувати й інші млинці. Сковорідку добре розігріти та змастити олією. Викласти на неї млинці та смажити їх з обох сторін до рум'яності під накритою кришкою.

Смачного!