Вишневий пиріг

Цей пиріг виходить дуже смачним та ніжним. Вишні надають йому особливу легку кислинку. Готовий пиріг можна покрити глазур'ю або посипати цукровою пудрою.

  • Основной ингредиент: вишни
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • борошно300 г
  • вишні200-400 г
  • цукор200 г
  • вершкове масло180 г
  • яйця4 шт
  • розпушувач1 ч. ложка
  • оліядля змащування форми
  • манкадля посипання

Способ приготовления

Яйця з цукром збивати міксером протягом 10 хвилин. При цьому цукор має повністю розчинитися. Додати м'яке вершкове масло та збити все до однорідності. Просіяти 150 г борошно і ретельно розмішати. Додати решту просіяного борошна та розпушувач. Перемішати тісто до однорідності.

Духовку розігріти до 180-200 градусів. Вишні помити та видалити кісточки. Форму для пирога змастити олією та посипати манкою. Викласти у неї тісто та розрівняти поверхню. Зверху розкласти вишеньки. Помістити у духовку та випікати до готовності приблизно 35 хвилин.

Смачного!