Запіканка

Запіканки — справжня паличка-виручалочка для зайнятих людей. Їх достатньо легко та швидко готувати, а результат виходить просто чудовим. На стіл її можна подавати як у гарячому, так і у холодному вигляді.

Список ингредиентов

  • кабачки700 г
  • куряче філе300 г
  • борошно1,5 склянки
  • яйця4 шт
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • розпушувач1 ст. ложка
  • зелень кропу1 пучок
  • сільза смаком
  • оліядля смаження
  • паніровочні сухарідля посипання

Способ приготовления

Кабачки помити та почистити. Натерти їх на крупній тертці. Зайвий сік відтиснути. Цибулю почистити та подрібнити. Курине філе порізати маленькими шматочками. У сковорідці розігріти олію. Обсмажити у ній цибулю до світло-золотистого кольору. Додати м'ясо та смажити все 3-4 хвилини, періодично помішуючи.

До кабачків додати борошно, розпушувач та яйця. Додати обсмажену цибулю та м'ясо. Посолити та добре перемішати. Кріп помити, обсушити та подрібнити. Додати його до кабачкової маси та добре перемішати.

Духовку розігріти до 180 градусів. Форму для запікання змастити олією та посипати сухарями. Викласти у неї кабачкову масу рівним шаром. Помістити у духовку та випікати до готовності приблизно 35-40 хвилин.

Смачного!