Струдель з яблуками

Рум'яний та ароматний струдель — просто ідеальна випічка до чаю. Його легко готувати, а результат неодмінно Вам сподобається. Готовий штрудель за бажанням можна змастити розтопленим маслом та посипати цукровою пудрою.

Список ингредиентов

  • готове листкове тісто400-500 г
  • яблука400 г
  • родзинки100 г
  • рублений мигдаль100 г
  • панірувальні сухарі2 ст. ложки
  • цукор2 ст. ложки
  • мелена кориця2 ч. ложки
  • вершкове маслодля змащення

Способ приготовления

Яблука помити та розрізати на 4 частинки. Вирізати серцевину та порізати м'якоть невеличкими кубиками. Змішати їх з цукром та мигдалем. Родзинки обдати кип'ятком та обсушити. Додати до яблук родзинки та корицю. Ретельно все перемішати.

Тісто розкотити в одному напрямку у прямокутний пласт. Посипати його сухарями, залишаючи по краях вільним 1 см тіста. Зверху викласти яблучну начинку рівним шаром. Згорнути пласт у рулет. Защепити краї та викласти на деко, застелене пергаментом. Поверхню змастити розтопленим вершковим маслом. Помістити штрудель у розігріту до 200-210 градусів духовку та випікати до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Смачного!