Домашній сир

Це рецепт чудового сиру, який будь-хто зможе приготувати своїми руками. Приготування цього сиру не займає багато часу та зусиль. Готовий сир має тонкий та ніжний смак. Його можна подавати окремо, а можна додавати у різні салати.

  • Основной ингредиент: молоко
  • Обобщенное название: сыр

Список ингредиентов

  • молоко1 л
  • кефір150 мл

Способ приготовления

Молоко влити у каструлю з товстим дном. Довести його до кипіння та влити тонкою цівкою кефір, постійно розмішуючи. Буквально через 2-3 хвилини сир відділиться від сироватки та випливе на поверхню. Відкинути на марлю та процідити.

Щільно зав'язати марлю з сиром та поставити зверху прес. Залишити на декілька годин. Потім прес прибрати та зняти з готового сира марлю.

Смачного!