Печиво «Персики»

Це печиво знайоме багатьом з дитинства. Воно виходить надзвичайно смачним та красивим. До того ж, Ви можете бути певні, що воно не містить консервантів та харчових барвників.

Список ингредиентов

  • борошно3-3,5 склянки
  • варене згущене молоко200 г
  • цукор1 склянка
  • вершкове масло60 г
  • яйця2 шт
  • волоські горіхи30-50 г
  • сметана2 ст. ложки
  • свіжовіджатий сік буряка3-4 ст. ложки
  • свіжовіджатий сік моркви3-4 ст. ложки
  • ванільний цукор1 ч. ложка
  • розпушувач1/2-1 ч. ложки

Способ приготовления

Збити яйця з 1 склянкою цукру. Додати м'яке вершкове масло, сметану та ванільний цукор. Ще раз добре збити міксером. Борошно просіяти та змішати з розпушувачем. Поступово всипати його до масляної маси. Замісити м'яке еластичне тісто.

Відділити від нього невеличкі шматочки та скотити шарики. Кожен розрізати навпіл та сформувати половинки “персиків”. Викласти їх на деко, змащене олією на невеличкій відстані один від одного. Помістити у розігріту до 190-210 градусів духовку та випікати приблизно 15-20 хвилин.

Готове печиво дістати з духовки та злегка охолодити. Маленькою ложечкою вийняти частину м'якоті. У отримані отвори викласти трохи згущенки та по шматочку горіха. Краї також змастити згущенкою та з'єднати половинки по двоє. Підфарбувати поверхню печива соком моркви та буряка. Посипати цукром та викласти на тарілку.

Смачного!