Бісквітний рулет з маком

Цей рулет неодмінно сподобається усім любителям маку. Ніжний та пухкий корж з надзвичайно смачною начинкою можна приготувати навіть для святкового столу. Готовий рулет можна посипати цукровою пудрою або полити глазурью.

  • Основной ингредиент: мак
  • Обобщенное название: рулет

Список ингредиентов

  • цукор275 г
  • мак1 склянка
  • молоко1 склянка
  • борошно1 склянка
  • яйця4 шт
  • родзинки1/2 склянки
  • крохмаль3 ст. ложки
  • мед1 ст. ложка
  • сіль1 щіпка
  • ванільний цукорза смаком

Способ приготовления

Мак змішати з 3 ст. ложками цукру. Залити молоком та поставити на вогонь. Варити мак протягом 7-10 хвилин. Зняти з вогню та залишити на 20-30 хвилин. Родзинки помити та залити гарячою водою. Потім воду злити, а родзинки обсушити. Потім процідити та змішати з медом та родзинками.

Яйця збити з 1 склянкою цукру, сіллю та ванільним цукром. Частинами всипати крохмаль та просіяне борошно. При цьому потрібно перемішувати масу ложкою знизу вгору. Перемішати тісто до однорідності. Вилити його рівним шаром на деко, застелене пергаментом.

Помістити у духовку та випікати до готовності приблизно 5-6 хвилин. Готовий бісквіт перевернути на рушник. Зняти пергамент та рівномірно викласти на нього макову начинку. Звернути пласт у рулет за допомогою рушника. Знову помістити у духовку та запікати ще 5-6 хвилин до рум'яності. Дати готовому рулету повністю охолонути.

Смачного!