Плавлений сир в домашніх умовах

Як дорослі, так і діти полюбляють плавлені сирки. Проте у магазині важко купити сир, який не буде містити різних харчових додатків. До того ж, якщо Ви готуєте плавлений сир самостійно, то у рецепт можете додавати різні спеції та зелень.

  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: сыр

Список ингредиентов

  • сир500 г
  • молоко1/2 склянки
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • сода1/4-1/2 ч. ложки
  • сільза смаком
  • часникза смаком
  • спеціїза смаком

Способ приготовления

Часник почистити та пропустити через часничницю. Розтерти сир з содою. Влити молоко та добре перемішати. Поставити на повільний вогонь та прогрівати, доки сир не почне плавитися. При цьому масу потрібно постійно розмішувати. Всипати сіль та додати вершкове масло. Додати часник та спеції. Ретельно розмішуючи, довести сир до повного розчинення. Вилити гарячу масу у формочки та помістити у холодильник на декілька годин.

Смачного!