Млинці з начинкою

Млинці з начинкою, приготовані за цим рецептом, виходять дуже смачними та апетитними. Ніжні красиві млинці не залишать нікого байдужими. За бажанням у рецепті можна використовувати будь-яку іншу начинку.

Список ингредиентов

  • молоко750 мл
  • м'ясний фарш700-800 г
  • борошно350-400 г
  • помідори300 г
  • ріпчаста цибуля150 г
  • яйця3 шт
  • вершкове масло100 г
  • сухі дріжджі3 ч. ложки
  • цукор1 ст. ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Молоко нагріти до теплого стану. Всипати цукор та дріжджі. Ретельно розмішуючи, додати 200 г борошна. Перемішати до однорідності. Поставити миску з опарою у більшу миску з теплою водою. Залишити приблизно на 20 хвилин, щоб тісто добре піднялося.

Яйця розділити на білки та жовтки. Білки помістити у холодильник, а жовтки розтерти з м'яким вершковим маслом. Додати отриману масу в опару та ретельно перемішати. Всипати решту борошна та знову перемішати до однорідності. Отримане тісто не має бути густим. Помістити його на 1 годину у тепле місце. Тісто повинно декілька разів збільшитися у об'ємі, тому його потрібно перемішувати та дати знову піднятися.

Охолоджені білки збити міксером до утворення стійкої піни. Додати її до тіста до обережно перемішати знизу вгору. Якщо тісто вийшло густуватим, то у нього можна влити трохи теплого молока. Сковорідку добре розігріти та змастити олією. По центру влити невелику кількість тіста та швидко покрутити сковорідку, щоб розподілити його рівним шаром. Смажити з обох сторін до золотистого кольору. Так само посмажити решту млинців.

Помідори помити та зняти з них шкірку. М'якоть розім'яти виделкою. Цибулю почистити та подрібнити. У сковорідці розігріти трохи олії. Злегка обсмажити у ній цибулю. Додати фарш та смажити все 5-7 хвилин. Додати помідори, посолити та поперчити. Смажити начинку протягом 15-20 хвилин. Потім зняти її з вогню та охолодити. По центру кожного млинця викладати начинку. Згортати млинці у вигляді конвертика.

Смачного!