Печиво до кави

Це печиво виходить дуже смачним, з надзвичайним кавовим ароматом. Воно неодмінно сподобається усій Вашій родині. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.

Список ингредиентов

  • борошно250-300 г
  • цукор150 г
  • вершкове масло100 г
  • яйця2 шт
  • розчинна кава3 ч. ложки
  • молоко50 мл
  • розпушувач2 ч. ложки

Способ приготовления

У гаряче молоко всипати каву та розмішати до повного розчинення. Вершкове масло розтерти з цукром. Додати яйця та розмішати до однорідності. Влити каву з молоком та знову ретельно перемішати. Всипати розпушувач та просіяне борошно. Замісити м'яке тісто.

Деко застелити пергаментом або змастити маслом. З тіста сформувати невеличкі коржики. Викласти їх на деко та помістити у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до готовності приблизно 10-15 хвилин.

Смачного!