Котлети з риби

Ці котлети особливо сподобаються любителям риби. Вони виходять дуже смачними, з апетитною скоринкою та ніжною серединкою. На стіл їх можна подавати з улюбленим соусом.

Список ингредиентов

  • рибне філе600-700 г
  • картопля400-500 г
  • сіль1-1,5 ч. ложки
  • зелень петрушки1 пучок
  • чорний мелений перецьза смаком
  • оліядля смаження
  • панірувальні сухарідля посипання

Способ приготовления

Рибне філе перемолоти у м'ясорубці. Картоплю помити та почистити. Натерти її на мілкій тертці. Зайвий сік з картоплі ретельно віджати. Зелень петрушки помити, обсушити та подрібнити. Змішати у мисочці картоплю з рибним фаршем та петрушкою. Посолити, поперчити та добре перемішати.

У сковорідці розігріти олію. Вогонь має бути трохи більше мінімуму. З фаршу сформувати щільні котлетки. Обкатати їх у сухарях та викласти на сковорідку. Смажити з однієї сторони протягом 5 хвилин. Потім котлети перевернути на другу сторону та накрити сковорідку кришкою. Смажити котлети ще 10-12 хвилин.

Смачного!