Млинці з ікрою

Млинці з ікрою — традиційна страва на свято Маслениці. Млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ніжними та смачними. Їх сміло можна приготувати для святкового столу.

Список ингредиентов

  • молоко400 мл
  • борошно250 г
  • червона ікра200 г
  • яйця3 шт
  • вершкове масло60 г
  • цукор50 г
  • сіль1/2 ч. ложки
  • оліядля смаження

Способ приготовления

Яйця збити вінчиком з цукром та сіллю. Влити 200 мл молока та ретельно перемішати вінчиком. Продовжуючи розмішувати, всипати частинами просіяне борошно. Перемішати тісто до однорідності. Потім потроху влити решту молока, постійно розмішуючи вінчиком. Влити 60 мл олії та перемішати тісто до однорідності.

Добре розігріту сковорідку змастити олією. Вливати у неї трохи тіста та розподіляти його тонким рівним шаром. Смажити з обох сторін до рум'яного кольору. Так само посмажити млинці з решти тіста. Викладати їх стопкою на тарілку, змащуючи кожен вершковим маслом. Потім на кожний млинець викласти по 1 ст. ложці ікри. Рівномірно розподілити її по млинцю. Згорнути їх рулетиками та викласти на тарілку.

Смачного!