Канапки з червоною рибою

Такі канапки — дуже смачна закуска, яку можна приготувати для будь-якого святкового столу або фуршету. Їх надзвичайно легко приготувати, а в результаті у Вас вийде красива та яскрава закуска. За бажанням перед подачею на стіл канапе можна прикрасити листочками зелені.

  • Основной ингредиент: рыба
  • Обобщенное название: канапе

Список ингредиентов

  • твердий сир250-300 г
  • червона риба200 г
  • маслини без кісточок150-200 г
  • білий хліб100 г

Способ приготовления

Хліб порізати порціонними шматочками. Підсушити їх у тостері або злегка обсмажити на сковорідці. Обережно розрізати хліб на квадратики. Червону рибу порізати кубиками. Сир також порізати кубиками. На шпажки наколоти по маслині, потім по шматочку риби, зверху по кубику сиру а на нього — по шматочку хліба. Викласти канапки на блюдо.

Смачного!