Смажені пиріжки

Якщо Ви хочете приготувати смажені пиріжки, то Вам просто необхідно спробувати цей рецепт. Ці пиріжки виходять пишними та надзвичайно смачними. За бажанням можна використовувати будь-яку іншу начинку.

Список ингредиентов

  • борошно400-600 г
  • молоко360 мл
  • яйця7 шт
  • зелена цибуля350 г
  • цукор70 г
  • вершкове масло30 г
  • сухі дріжджі1-2 ч. ложки
  • сільза смаком
  • оліядля смаження

Способ приготовления

У теплому молоці розчинити 1 ст. ложку цукру, дрібку солі та дріжджі. Залишити у теплому місці на 20 хвилин. 1 яйце злегка збити та змішати з м'яким вершковим маслом. Додати решту цукру та 1/2 ч. ложки солі. Ретельно перемішати та влити молоко з дріжджами. Перемішати до однорідності.

У велику миску просіяти 2,5 склянки борошна. По центру зробити ямку та влити у неї молочну суміш. Замісити тісто та влити 1 ст. ложку олії. Місити тісто протягом 10 хвилин. Якщо після цього воно ще буде рідкуватим, то потроху всипати ще борошно. Готове тісто має бути м'яким та пластичним, але не дуже щільним. Накрити його рушником та залишити у теплому місці на 1,5 години.

6 яєць відварити круто та охолодити. Почистити їх та порізати маленькими кубиками. Зелену цибулю помити та обсушити. Подрібнити її посолити. Злегка пом'яти та змішати з яйцями. Полити 4 ст. ложками олії та ретельно перемішати.

Тісто пом'яти та розділити на шматочки. Зробити коржики та по центру викласти по 1 ст. ложці начинки. Защипати краї та сформувати пиріжки. Смажити їх у розігрітій олії з обох сторін на помірному вогні до рум'яного кольору.

Смачного!