Домашній плавлений сир

Якщо Ви полюбляєте плавлений сир, то Вам неодмінно потрiбно спробувати приготувати його вдома. Його приготування за цим рецептом не займе більше 10 хвилин, а результат Вас неодмінно порадує. За бажанням до сиру можна додавати різні прянощі до добавки.

  • Основной ингредиент: творог
  • Обобщенное название: сыр

Список ингредиентов

  • сир500 г
  • молоко1/2 склянки
  • вершкове масло2 ст. ложки
  • сода1/2 ч. ложки
  • зелень кропу1 пучок
  • сільза смаком

Способ приготовления

Сир викласти у каструльку. Всипати соду та влити молоко. Збити блендером до однорідності. Поставити на маленький вогонь та прогрівати, постійно помішуючи, доки сир не почне танути. Зелень кропу помити, обсушити та подрібнити. Додати до сиру та посолити. Прогрівати до повного розчинення сиру, продовжуючи помішувати. Вилити гарячу суміш у форму та помістити у холодильник на декілька годин до повного застигання.

Смачного!